NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow 2024

NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow 2024 VERBIS

Tisztelt Partnereink!

Örömmel értesítjük, hogy a Verbis Kft. is részt vesz a 2024-es Szántóföldi Napok és AgrárgépShow rendezvényen, amely 2024. június 5-6-án kerül megrendezésre Mezőfalván

Ez az esemény kiváló alkalom, hogy betekintést nyerjen a legújabb fenntartható mezőgazdasági technológiákba és testközelből megtekinthesse, illetve valós munkakörülmények között kipróbálhassa mezőgazdasági gépeinket, eszközeinket.

Helyszín: 2422 Mezőfalva, Kocsándy utca

Programok és érdekességek:

  • Kiállított demo traktorok, rakodógépek és eszközek kipróbálása valós munkakörülmények között, kijelölt szántóföldi területeken
  • Fenntartható mezőgazdasági gyakorlatok bemutatása
  • Modern agrárgépek és technológiák kiállítása
  • Szakmai előadások és workshopok

A Verbis Kft. standján és a kijelölt szántóföldi területeken az alábbi (demó)gépeket tekinthetik meg, illetve próbálhatják ki valós munkakörülmények között:

2024 újdonsága a KIOTI traktorok

Legújabb képviselt márkánk, a dél-koreai KIOTI traktorok elsősorban széles körű felhasználásuk, univerzalitásuk miatt közkedveltek a piacon. Elérhetőek fülkés és borulókeretes, négykerékhajtású, automata hidrosztatikus, powershift és szinkronizált sebességváltóval szerelt kivitelben is. A gyártó által kínált homlokrakodó adapter, front hidraulika és front TLT hajtás még szélesebb körben felhasználhatóvá teszik a traktorokat.

Kioti kompakt és univerzális traktorok:

DIECI– A DIECI rakodói napjainkban a mezőgazdasági és építőipari vállalkozások alapgépeivé váltak. Ideálisak a trágyakezeléshez, bálarakodáshoz, állattelepi takarmányrakodáshoz, a magtári anyagmozgatáshoz, az építőipari modellek pedig rakodási, személy és teheremelési feladatokhoz is.

Dieci mezőgazdasági teleszkópos rakodók:

AVANT – Kategóriájukban világelső, sokoldalú derékcsuklós, anyagmozgató kisgépek Finnországból. A nagyobb minirakodók több mint 200 különböző munkaeszközzel kompatibilisek, amelyek még nagyobb rugalmasságot és hatékonyságot biztosítanak.

Avant derékcsuklós rakodók:

Zenessis Áramfejlesztő

Kérdésekkel kapcsolatban keressenek bennünket elérhetőségeinken!

Részletek és regisztráció: Szántóföldi Napok és AgrárgépShow

Várunk szeretettel minden kedves érdeklődőt!

Üdvözlettel,

A Verbis Kft. csapata 

Vissza az oldal tetejére