AVANT család

Az AVANT minirakodók, melyek Finnországból származnak, a világpiacon ismertek megbízhatóságukról, sokoldalúságukról és kiváló minőségükről. A gépek több méretben és teljesítményszinten érhetők el, hogy minden felhasználó igényeit kielégítsék.

Az AVANT e sorozata a legkisebb minirakodók közé tartozik. A kompakt méret, az alacsony súly és az egyszerű kezelhetőség miatt ideálisak a kertészeti és építőipari munkálatokhoz. Az e5 és e6 modelljei elektromos meghajtásúak, ami csendes és környezetbarát működést biztosít.

A közepes méretű AVANT minirakodók, mint például a 400 és 500 sorozat, erőteljes és sokoldalú gépek, amelyek ideálisak a mezőgazdaság, az építőipar és a közúti karbantartás számára. Ezek a modellek kiváló emelőkapacitással, stabil működéssel és gyors cserélhetőséggel rendelkező tartozékokkal büszkélkedhetnek.

Az AVANT nagyobb minirakodói, mint például a 600, 700 és 800 sorozat, a legnagyobb teljesítményt és emelőkapacitást kínálják. Ezek a gépek ideálisak nehéz munkákhoz, mint például az építkezések, bányák és erdészeti munkálatok. A nagyobb minirakodók több mint 200 különböző munkaeszközzel kompatibilisek, amelyek még nagyobb rugalmasságot és hatékonyságot biztosítanak.

Vissza az oldal tetejére