Gépek, eszközök javítása, szerviz szolgáltatás

Gépek, eszközök javítása, szerviz szolgáltatás

A Verbis Kft. valamennyi általa forgalmazott gép, berendezés és munkaeszköz komplett szervizszolgáltatásával áll vevői rendelkezésére.

Az általunk forgalmazott gépekhez szükséges alkatrészek gyors és kedvező áron történő biztosítása alapelvárás magunkkal szemben. Olyan szervizszolgáltatást kínálunk, mellyel a gépek a teljes élettartamukra versenyképesek maradnak.

A gyárakkal való jó együttműködésnek, valamint beszállítóinkkal tartott kitűnő kapcsolatnak köszönhetően garantálni tudjuk a gyors és szakszerű szolgáltatást.

Szerelőink 15-20 éves szakmai gyakorlattal rendelkeznek, ennek ellenére komoly hangsúlyt fektetünk a szakmai továbbképzésükre, melyet rendszeresen a gyártó szakemberei tartanak az adott gyárakban.

A szervizelést az esetek többségében az üzemeltetőnél végezzük. A bejelentéstől számítva lehető legrövidebb időn belül a helyszínen vagyunk a jól felszerelt szervizautóinkkal. Amennyiben a gépet nem lehet a helyszínen javítani az ország több pontján is megtalálható szakműhelyünkben végezzük a javítást. Rendelkezünk a szükséges szerszámokkal, diagnosztikai és mérőberendezéssel.VERBIS szervizautok

Szerviz bejelentés

A szerviz bejelentő űrlap segítségével gyorsan és egyszerűen bejelentheti szerviz és javítási igényét.

Kapcsolattartók

Budai Roland Budapest központ

Budai Roland

szervizvezető

Süli Zoltán Budapest központ

Süli Zoltán

szervizvezető

Balázs Lajos Lengyeltóti

Balázs Lajos

telephelyvezető, gépértékesítés

Svidró Márk Hajdúböszörmény

Svidró Márk

gépértékesítés

Bádenszki Norbert Kecskemét

Bádenszki Norbert

telephelyvezető, gépértékesítés

Vissza az oldal tetejére