VERBIS KFT - Gyorsan bővülő szivattyú választék

tsurumi pumpA rendkívül széles termékválasztékáról ismert Verbis Kft. folyamatosan bővíti szivattyúkínálatát is, mely világszerte ismert és elismert márkákból áll.




Tsurumi 3.Alábbi cikkünkben a kibővült szivattyúválaszték új elemeit igyekszünk bemutatni a teljesség igénye nélkül:
1.    Újdonságok a merülőmotoros szennyvíz-, zagy-, iszap- és homokszivattyúk egyik vezető gyártójától, a japán TSURUMi szivattyúgyárból
2.    Robbanó motoros  Koshin önfelszívó víz-, félzagy- és zagyszivattyúk Japánból, a szegmens piacvezető gyártójának közvetlen képviseleteként
3.    DRAGFLOW agitátor szivattyúk bontófejjel akár 110kW teljesítményig
4.    BBA hangszigetelt dieselmotoros önfelszívó szennyvíz szivattyúk
5.    A DAB szivattyúgyár centrifugál szivattyúi ráépített frekvencia váltóval

Tsurumi szivattyúk
Tsurumi 2.Az új Tsurumi KTD sorozat két keverőlapátos modellel bővítette a termékválasztékot, amelyet a nagysikerű KTZ modell alapjaira terveztek. A kisebbik DN50-es nyomócsonkkal és 2kW teljesítménnyel, a nagyobbik DN80-as nyomócsonkkal és 3kW teljesítménnyel képes a különböző leülepedett homokos, iszapos zagyokat felkavarni és továbbítani.
Tsurumi 4.Az új Tsurumi KTZE sorozat az előbb említett, nehéz üzemi körülményekre kifejlesztett KTZ modellek elektródás szintvezérléssel ellátott változata. Amint a vízszint eléri az elektróda végét, a szivattyú üzemi állapotba kerül. A szivattyú működése mindaddig folytatódik, amíg az elektródát a vízszint eléri. Amennyiben a vízszint az elektróda alá csökken, a szivattyú 1 perc múlva leáll. A Tsurumi gyár 7 új KTZE modellel bővítette európai kínálatát.

TsurumiAz új LH4110W Tsurumi szivattyú a fellegekbe emelte a merülő zagyszivattyúzás maximális nyomásértékét. Az iker járókerekes új változat 110kW teljesítménnyel DN100-as nyomócsonkján keresztül maximum 216m emelőmagasságra képes.
Az új GSZ-75-4L Tsurumi modell segítségével maximum  15,14m3 zagyos vizet emelhetünk ki percenként tavakból, folyókból, csatornákból vagy kavicsbányák vízgyűjtő aknájából 75kW motorteljesítmény erejével. Maximális emelőmagassága 38m, miközben még mindig 4m3 percenkénti szállítási teljesítményre képes a szivattyú.
Megjelent a korábban beharangozott keverőlapátos két új nagyteljesítményű GPN Tsurumi modell is, melyek közül a GPN415 típus DN100-as nyomócsonkkal és 15kW teljesítménnyel, míg a nagyobb GPN622 változat DN150-as nyomócsonkkal és 22kW teljesítménnyel rendelkezik. Megnövelt szállítási teljesítményükkel és emelőmagasságukkal még hatékonyabb és gyorsabb munkavégzést tesznek lehetővé az olyan iszap-, kavics- és homok szivattyúzási feladatokban, mint pl. mélykutak tisztítása, tavak és csatornák iszapkotrása, kavicsbányák iszapszivattyúzási feladatai, homokfogók kiürítése, stb.Az Európában honosított valamennyi Tsurumi modell gyors szállítási határidővel elérhető budapesti vagy antwerpeni raktárbázisunkból. A szivattyúk gazdaságos üzemeltetését a Tsurumi gyár 91 éves fejlesztő munkájának technikai vívmányai biztosítják: A szivattyú szívó oldali (kopó)részét kell csak időnként ellenőriznünk, hogy a kopó elemeket időnként után állítsuk illetve bizonyos üzemóra szám elérése esetén lecseréljük. A motor oldali rész teljesen vízhatlan, szétszerelése a karbantartások során egyáltalán nem nem szükséges.
dragflow
KOSHIN robbanó motoros önfelszívó szivattyúk közvetlenül Japánból
A világpiacon vezető szerepet betöltő Japán Koshin gyár a teljes világpiac 30%-át látja el szivattyúkkal. A Koshin hivatalos márkaképviseleteként választékunkban megtalálható a Honda, Mitsubishi, Subaru benzin és dízelmotoros változatok mellett a saját Koshin motoros kialakítás is, szennyezett vízre, félzagyra, zagyra és öntözési célra is 1”, 2”, 3”, 4”-os nyomócsonkkal, maximum 8m-es önfelszívó képességgel igen kedvező áron, közvetlen márkakereskedői importból. 2015 áprilisában 250 db szivattyúval bővül raktár készletünk, így budapesti telephelyünkről valamennyi típus azonnal elérhetővé válik.
 
DRAGFLOW agitátor szivattyúk bontófejjel akár 110kW teljesítményig:
dragflowÉpítőanyagok mederből történő bányászatára, tavak és csatornák iszapkotrási feladatainak elvégzésére ajánljuk a bontófejjel is felszerelhető nagyteljesítményű Dragflow szivattyúkat. Kotrógépre közvetlenül felszerelhető hidraulikus vagy elektromos hajtással is elérhető. A leülepedett anyagok fellazítását bontófej alkalmazásával tehetjük hatékonyabbá a szivattyú egyik vagy mindkét oldalán. Magas agyagtartalom esetén injektorfej és nagynyomású víz alkalmazásával akadályozhatjuk meg a maximum 35mm furatátmérőjű szívókosár eltömődését.
BBA hangszigetelt dieselmoteros önfelszívó szennyvíz szivattyúk:
Havária esetén hatékonyan bevethető erős zagyok szállítására illetve szennyvízátemelők áthidalására akár nagyobb távolságra is. Városok belterületén történő alkalmazását hangszigetelt kivitelű változat teszi lehetővé. A feltöltés nélkül is hatékony önfelszívó képességet külön vákuum szivattyú hozza létre. A szivattyú kompakt kialakítású, elektromos és diesel motoros hajtással egyaránt rendelhető. A szívó és nyomó oldali szállító vezetékeket gyorscsatlakozókkal ellátott flexibilis csődarabok összekapcsolásával percek alatt tetszőleges hosszúságúvá alakíthatjuk. A Hollandiai gyártó cégtől több alaptípus tartozékokkal együtt, versenyképes áron, raktárról azonnal elérhető.
dab
A DAB szivattyúgyár centrifugál szivattyúi ráépített frekvencia váltóval:
Az 1975-ben Velencében alapított  DAB PUMPS S.p.A. mind az olasz, mind a nemzetközi piac által elismerten a szektor egyik vezető gyártója. bbaAz Olaszországban öt gyárral és világszerte nagyszámú értékesítési ponttal rendelkező DAB PUMPS évente több mint kétmillió db villanymotorral hajtott szivattyút állít elő. Az igen széles választék „A” kategóriás termékei közül továbbra is ajánljuk az egy és többlépcsős nyomásfokozó szivattyúkat, vertikális és horizontális centrifugál szivattyúkat, 15kW-ig ráépített frekvencia váltóval, jó minőségben és kedvező árfekvés mellett.


A cikkben bemutatott szivattyúkról szívesen szolgálunk részletes információkkal, illetve azok megtekinthetők, kipróbálhatók és megvásárolhatók a VERBIS Kft-nél, 1151 Budapest, Mélyfúró u. 2/E, Tel.:1/306-3770, 1/306-3771, Fax: 1/306-6133, http: www.verbis.hu, e-mail: verbis@verbis.hu

Vissza az oldal tetejére