Bemutatkozás

VERBIS Kft minőségi építőgép és alkatrész kereskedelem

Az 1997. februárban alapított Verbis Kft. a Veres család tagjainak tulajdonában álló, 100%-ban magyar vállalkozás. 1998-ban kezdtünk ipari dízelmotorok alkatrészeinek importjával és nagykereskedelmével foglalkozni, majd tevékenységünket gyors ütemben kiterjesztettük a gépkereskedelemre, törekedve új, piacképes márkák felkutatására és kizárólagos képviseletére.

Büszkén kijelenthetjük, hogy napjainkra Magyarország legszélesebb építőgép kínálatával és raktárkészletével rendelkezünk. Páratlanul széles választékunk kiterjed a kert- és parképítésben, fenntartásban használatos és kommunális célú gépeken túl a mély- és magasépítésben, útépítésben, betontechnológiában, földmunkában, építőiparban, mezőgazdaságban, újrahasznosításban, raktározásban, kikötői- és konténerterminálokon használt rakodógépek, általános és célgépek szinte teljes spektrumára, a hozzájuk tartozó alkatrészekre és kiegészítő adapterekre és munkaeszközökre (hidraulikus adapterek, bontó-, ásó-, kotró-, törőkanál, roppantó olló, őrlő olló, tömörítő, fúró, vágó, fűnyíró, hómaró, szárzúzó, betonkeverő, seprő stb.).

Emellett szinte minden ismert építőipari, ipari, mezőgazdasági erőgéphez, motorhoz kínálunk gyári, illetve azzal megegyező minőségű utángyártott alkatrészeket: motorikus alkatrészek, traktoralkatrészek, targoncaalkatrészek, olajszűrők, levegőszűrők, földmunkagép, rakodógép és más építőgép alkatrészek.

Saját fejlesztő és gyártókapacitásunknak köszönhetően a nem általunk forgalmazott gépekhez is szinte bármilyen csatoló adaptert és munkaeszközt rövid határidőn belül képesek vagyunk legyártani.

A Verbis Kft. által forgalmazott valamennyi eszköz teljeskörű szerviz szolgáltatásával is állunk vevőink rendelkezésére.
A Budapest XV. kerületében található központunk mellett már öt vidéki telephelyünkön várjuk vevőinket értékesítési és szerviz szolgáltatással. Szakértő értékesítő kollégáink mindig készen állnak arra, hogy segítséget nyújtsanak a megfelelő eszköz, alkatrész kiválasztásában. Gyakorlott szervizeseink és jól felszerelt szervizautóink kedvező árszinten állnak vevőink rendelkezésére az ország egész területén.

VERBIS Gépkínálat 2023.pdf

 

0
Alapítás éve
0
Telephelyek száma
0
Létszám
0 db
Szervizautók száma
Vissza az oldal tetejére