Tsurumi pump Japán elsőszámú merülőszivattyúja

tsurumi_pump


Japán elsőszámű merülőszivattyúja
Kopásálló iszap és zagyszivattyúk

krs pump

egyszerű felépítés zöld pipa
hosszú élettartam zöld pipa
kopásálló zöld pipa
robosztus zöld pipa
könnyen szerelhető zöld pipa
minimális elektronika a házban zöld pipa
speciálisan szigetelt kábelcsatlakozás zöld pipa
többszörös beázás elleni védelem zöld pipa
szabadalmaztatott olajemelő  zöld pipa
szörcsögő üzemmód  zöld pipa
szárazon futás  zöld pipa

Egyedülálló műszaki megoldások:

·        Műgyantás kábelkiöntés: A szivattyú belseje teljesen vízmentes. Minden egyes vezetékszál műgyantával van kiöntve, így kábelsérülés esetén sem kerülhet víz a motorba.

 

·         Olajemelő mechanizmus: A csúszógyűrűs tömítés csúszófelületei minden helyzetben (függőlegesen, vízszintesen, ferdén, alacsony olajszint esetén) kielégítő olajkenést kapnak, így a szivattyú folyamatosan üzemeltethető száraz, ill. szörcsögő üzemmódban motorleégés nélkül.

 

·         Csúszógyűrűs tömítés: nem közvetlenül a járókerék alatt helyezkedik el, hanem védve van egy kopóhüvely és egy ajakos tömítés által. Ez a megoldás az alkalmazástól függően legalább fél év – 1 év időtartamig teljesen elzárja a szennyezett folyadék útját a csúszógyűrűhöz. 

 

·         Zagyvédelem: Védőhüvely és „V” alakú kopógyűrű tartja távol a szennyeződéseket a tengelytől és a csúszógyűrűtől 

 

Egyszerű karbantartás

Hosszú élettartamuk mellett a Tsurumi termékei az egyszerű karbantartás és gyors javíthatóság jegyében vannak tervezve.

Egyszerű, mégis robosztus felépítésük azt jelenti, hogy alapvető szerszámok (csavarhúzó, villáskulcs) segítségével szétszerelhetőek, valamint ezen műveletek elvégzéséhez csak alapképzésre van szükségük a technikusoknak.

Keverőtárcsás iszap és homokszivattyúk 25% szárazanyagtartalomig!
A Tsurumi keverőlapátos szivattyúi egyszerűen és hatásosan szállítják a homokot, iszapot és szinte bármilyen zagyot. A keverőlapát segítségével a folyadék egy részét visszaáramoltatja, ezzel egyfajta turbulenciát hoz létre, melynek segítségével az igen erős zagyokból is egy homogén elegyet képez, ami eltömődés nélkül folyamatosan áramlik keresztül a szivattyún.

Felhasználási területek:
•alagútfúrás 
•homok- és bentonit szuszpenziók szivattyúzása
•vízszintsüllyesztés
•betonkeverő üzemek vízülepítő tartályai, üledék szivattyúzása
•homokfinomítás kvarcit bányákban
•nyílt színi bányaaknák víztelenítése
•föld alatti helyiségek elárasztás elleni védelme
•hordozójárműre szerelt mobil mosóberendezések és tűzoltóautók vízellátása
•fémipari, élelmiszer-ipari, stb. folyamatok technológiai vízellátása

Szennyvízszivattyúk és mélylevegőztetők
A Tsurumi szennyvízszivattyúk teljes körű palettája elérhető a szennyvíz átemeléstől a levegőztetésen keresztül bármekkora méretben, mindenféle feladat ellátására. A Tsurumi gyár 90 éves fejlesztési tapasztalata biztosítja, hogy a kiválasztott szivattyú az igényeknek minden szempontból megfeleljen.

Az ismert járókerék típusokon felül az egyedi Tsurumi fejlesztésű vágókéses egycsatornás járókerekű szivattyú egyben ötvözi a vágókéses szivattyúk pozitív dugulásmentes működését és a csatornás járókerék kedvező hidraulikai hatásfokát.

Az említett speciális járókerék típus már számos mintaprojekt keretén belül bizonyította dugulásmentes képességét extrém mennyiségű szálas anyag tartalmú közeg esetén is!

A  Verbis Kft. szivattyúkínálatában az alábbi termékek is elérhetőek:

Koshin szivattyú 2Koshin robbanó motoros önfelszívó szivattyúk közvetlenül Japánból
A Japán Koshin gyár a teljes világpiac 30%-át látja el szivattyúkkal. A Koshin hivatalos márkaképviseleteként választékunkban megtalálható a Honda, Mitsubishi, Subaru benzin és dízelmotoros változatok mellett a saját Koshin motoros kialakítás is, szennyezett vízre, félzagyra, zagyra és öntözési célra is 1”, 2”, 3”, 4”-os nyomócsonkkal, maximum 8m-es önfelszívó képességgel igen kedvező áron, közvetlen márkakereskedői importból.

Koshin szivattyúBBA hangszigetelt önfelszívó szennyvíz- és zagyszszivattyúk:
Havária esetén hatékonyan bevethető erős zagyok szállítására illetve szennyvízátemelők áthidalására akár nagyobb távolságra is. Városok belterületén történő alkalmazását hangszigetelt kivitelű változat teszi lehetővé. A feltöltés nélkül is hatékony önfelszívó képességet külön vákuum szivattyú hozza létre. A szivattyú kompakt kialakítású, elektromos és diesel motoros hajtással egyaránt rendelhető. A szívó és nyomó oldali szállító vezetékeket gyorscsatlakozókkal ellátott flexibilis csődarabok összekapcsolásával percek alatt tetszőleges hosszúságúvá alakíthatjuk. A Hollandiai gyártó cégtől több alaptípus tartozékokkal együtt, versenyképes áron, raktárról azonnal elérhető.

Dragflow agitátor szivattyúk bontófejjel akár 110kW teljesítményig
Építőanyagok mederből történő bányászatára, tavak és csatornák iszapkotrási feladatainak elvégzésére ajánljuk a bontófejjel is felszerelhető nagyteljesítményű Dragflow szivattyúkat. Kotrógépre közvetlenül felszerelhető hidraulikus vagy elektromos hajtással is elérhető. A leülepedett anyagok fellazítását bontófej alkalmazásával tehetjük hatékonyabbá a szivattyú egyik vagy mindkét oldalán. Magas agyagtartalom esetén injektorfej és nagynyomású víz alkalmazásával akadályozhatjuk meg a maximum 72 mm furatátmérőjű szívókosár eltömődését.


A cikkben bemutatott szivattyúkról szívesen szolgálunk részletes információkkal, illetve azok megtekinthetők, kipróbálhatók és megvásárolhatók a VERBIS Kft-nél.

Veres Áron, szivattyú üzletágvezető

1151 Budapest, Mélyfúró u. 2/E,
Tel.:1/306-3770, 1/306-3771,
http: www.verbis.hu,
e-mail: verbis@verbis.hu

Vissza az oldal tetejére