DIECI ÚJDONSÁGOK

A teleszkópos rakodók napjainkban a Mezőgazdasági vállalkozások alapgépeivé váltak a széles felhasználhatóságuk miatt, pl. trágyakezelés, bálarakodás, állattelepi takarmányrakodás, magtári anyagmozgatás stb. Felhasználási területüket tovább szélesítik olyan rendelhető opciók, mint a pótkocsi vonófej, légfék, hátsó elektromos és hidraulikus csatlakozók, TLT- hajtás, 3-pont felfüggesztés, mely opciók még jobban multifunkcionálissá teszik a teleszkópos rakodókat.


agri max 60.9Az új Mini Agri 25.6 lényegében nem változott, azonban megkapta a KUBOTA új Ti4-es motorját. Az Agri Farmer és az Agri Star gépcsaládok szintén Ti4-es KUBOTA motorral lettek szerelve 74, ill. 85kW-os teljesítménnyel. Az Agri Star hidraulikus térfogatáramát megnövelték 170 l/perc-re, mely egy „flow sharing”-es joystick-al kombinálva meggyorsítja és egyidejűsíti a munkafolyamatokat. A DIECI választása azért esett ezekre a kiváló minőségű japán motorokra, mivel a KUBOTA részecskeszűrővel (DPF) is teljesíti a Tier 4i emissziós követelményeit AD BLUE befecskendezés nélkül. agri max 60.9Az Agri Farmer gépcsalád további újdonsága, hogy a hidrosztatikus hajtómű mellett már mindegyik családtag Varió rendszerű hajtáslánccal is rendelhető. A Vario rendszer nagy előnye, hogy állandó TLT fordulatszám mellett elektrohidraulikusan változtatható a haladási sebesség, tehát a járószerkezet-hajtás függetleníthető a TLT-től, ennek további előnyei vonuláskor és vontatáskor is jelentkeznek. A derékcsuklós, központi teleszkópos homlokrakodó család egy 4. és 5. taggal az Agri Pivot T 70 és T 80 –al bővült, mely 3-3.5 tonnás emelőképességükkel és 5-5.3 méteres emelőmagasságukkal a gépcsalád legnagyobbjai. Ez az innovatív ötlet egyesíti a derékcsuklós rakodók kis helyszükségletét, jó terepjáró képességét a teleszkópos rakodók emelési magasságával, mely gépek kiválóan használhatóak pl. magtári rakodáskor. Jó terepjáró képességük és megfelelő hasmagasságuk alkalmassá teszik a gépeket nehéz körülmények esetén is a hatékony munkavégzésre pl. trágyadepóban történő munkavégzés esetén. agri max 60.9A Dieci csúcsgépe az Agri Plus  család melynek tagjai választhatóan Varió és Powershift hajtóművel is rendelhetőek. A teleszkópos rakodók piacán egyedülálló 210l/perc-es hidraulikus térfogatárammal rendelkeznek. Az Agri Tech gépcsalád kifejezetten a TLT hajtás és a 3 pont felfüggesztés alkalmazhatósága miatt lett kifejlesztve, mely rakodók TLT hajtóműve képes 100LE teljesítmény leadására. Ezek a rakodók már alkalmasak könnyebb traktoros munkák elvégzésére is. Az Agri Tech és az Agri Plus gépcsaládok megkapták a legújabb fejlesztésű EVO 2 Varió hajtóművet, mely a legkorszerűbb a piacon. Ennél a hajtási módnál csökken a hajtóanyag felhasználás és nő a hatásfok, mivel kevesebb a hajtómű vesztesége és mindig optimalizálja a munkavégzéshez szükséges teljesítmény és nyomaték igényt a sebességgel. A Dieci mezőgazdasági feladatok elvégzésére szánt legnagyobb gépei az Agri Max család, melynek legnagyobb tagja 7 tonnás emelőképességgel és 10m-es emelőmagassággal rendelkezik. 3-3.5 m3 gabonakanalával a leghatékonyabban dolgozhatunk a magtári ki és betárolás során, 10m-es rakodási magasságával pedig a bálakazlak magassága emelhető helytakarékossági okokból. Az Agri Max család tagjai robosztus kialakításúak, bennük választhatóan 130 és 140 LE-s FPT dízel motorok  dolgozhatnak, mely motorok megfelelnek az egyre növekvő emissziós követelményeknek.
agri max 60.9A mezőgazdasági gépekkel szemben egyre inkább támasztott követelmény a multifunkcionalitás, melynek a Dieci derékcsuklós-teleszkópos homlokrakodói és a széles adapter skálával felszerelhető teleszkópos rakodói kiválóan megfelelnek, mely gépek az állattartó telepek és a gabonaraktárak alapgépei lehetnek.


A DIECI magyarországi márkaképviselete a VERBIS KFT (1151 Budapest, Mélyfúró u. 2/E. Tel: 1/306-3770,  1/306-3771, Fax: 1/306-6331,  www.verbis.hu, e-mail: verbis@verbis.hu), melynek munkatársai várják ügyfeleiket a cég bemutatótermében egy személyes konzultációra, hogy a beruházási döntés meghozatala előtt minden műszaki, technológiai információ a rendelkezésére álljon.
VERBIS KFT.
Pető Vilmos, Termékmenedzser

Vissza az oldal tetejére