A Verbis Kft. bővülő szivattyúválasztéka a mezőgazdaság szolgálatában

A Verbis Kft. folyamatosan bővülő termékválasztékában egyre nagyobb szerepet kapnak a japán TSURUMI és KOSHIN, a holland BBA, az olasz DAB és DRAGFLOW szivattyúgyárak termékei.


A szivattyúkínálat kiterjed a tiszta víz szivattyúzásától egészen a szilárd anyagot tartalmazó, sűrű szuszpenziók szállításáig; a kis- és nagynyomású, villany-, benzin- és dízelmotoros hajtású; a 100 m feletti emelőmagasságokon túl akár 1 500 m3/h-ás térfogatáramokra képes szivattyúkra is. Mezőgazdasági öntözéshez, építőipari talajvizekhez, bányászati üledékes talajvizekhez, külszíni kavicskitermeléshez, szennyvízkezeléshez, hígtrágya mozgatásához, tavak lecsapolásához, fűtőrendszerekhez és számos egyéb felhasználási területre kínáljuk a legkülönfélébb konstrukciós kialakítású szivattyúinkat.

tsurumiTSURUMI merülőszivattyúk
A világ legnagyobb merülőszivattyú- gyárában készülő Tsurumi szivattyúk felhasználási területei: alagútfúrás, homok- és bentonit szuszpenziók szivattyúzása, szennyvíztisztító technológiák, oxigénbevitel aktíviszapos folyamatokhoz, betonkeverő üzemek vízülepítő tartályai, üledék és fekália kiszivattyúzása, nyíltszíni bányaaknák víztelenítése, föld alatti helyiségek elárasztás elleni védelme, hordozójárműre szerelt mobil mosóberendezések és tűzoltóautók vízellátása, fémipari, élelmiszer-ipari, stb. folyamatok technológiai vízellátása akár „hortyogó” (vízszintes helyzetű) üzemmódban. A merülő levegőztetők és az örvénykamrás járókerekű, akár vágóéllel ellátott, eltömődésmentes kialakítású merülőszivattyúk a farmgazdaságok számára is megfelelő választást jelentenek.

KOSHIN robbanómotoros önfelszívó szivattyúk
A világpiacon vezető szerepet betöltő japán Koshin gyár a teljes világpiac 30%-át látja el szivattyúkkal. A Koshin hivatalos márkaképviseleteként választékunkban a Honda, Mitsubishi, Subaru benzin- és dízelmotoros változatok mellett a saját Koshinmotoros kialakítás is megtalálható szennyezett vízre, félzagyra, zagyra és öntözési célra is, 1”, 2”, 3”, 4”-os nyomócsonkkal, maximum 8 m-es önfelszívó képességgel, igen kedvező áron, többnyire raktárkészletről.kochin

BBA dízel- és villanymotoros önfelszívó szivattyúk
Havária esetén is hatékonyan bevethető szivattyúk erős zagyok szállítására, illetve szennyvízátemelők áthidalására, akár nagyobb távolságra is. Belterületen történő alkalmazását hangszigetelt kivitelű változatok teszik lehetővé. A feltöltés nélkül is hatékony önfelszívó képességet külön vákuumszivattyú hozza létre. A szivattyúk kompakt kialakításúak, elektromos és dízelmotoros hajtással egyaránt rendelhetők. A szívó és nyomó oldali szállítóvezetékeket gyorscsatlakozókkal ellátott flexibilis csődarabok összekapcsolásával percek alatt tetszőleges hosszúságúvá alakíthatjuk.

DRAGFLOW agitátoros szivattyúk
Mederből történő bányászatra, tavak és csatornák iszapkotrási feladatainak elvégzésére ajánljuk a bontófejjel is felszerelhető, nagyteljesítményű Dragflow szivattyúkat. Kotrógépre közvetlenül felszerelhetők, hidraulikus vagy elektromos hajtással is elérhetők. A leülepedett anyagok fellazítása bontófej alkalmazásával tehető hatékonyabbá. Magas agyagtartalom esetén injektorfej és nagynyomású víz alkalmazásával akadályozható meg a szívókosár eltömődése.

DAB centrifugálszivattyúk
Az Olaszországban öt gyárral és világszerte nagyszámú értékesítési ponttal rendelkező DAB PUMPS évente több mint kétmillió darab villanymotorral hajtott szivattyút állít elő. Az igen széles választék „A”- kategóriás termékei közül ajánljuk az egy- és többlépcsős nyomásfokozó szivattyúkat, vertikális és horizontális centrifugálszivattyúkat, 15 kW-ig ráépített frekvenciaváltóval, jó minőségben és kedvező árfekvés mellett.


A fentebb felsorolt szivattyúk magyar importőre, a VERBIS Kft. munkatársai szívesen állnak rendelkezésre további információkkal, árajánlattal, finanszírozási konstrukciókkal, stb.
VERBIS KFT.
www.verbis.hu

1151 Budapest, Mélyfúró u. 2/E
tel.:1/306-3770, 1/306-3771, fax: 1/306-6133
e-mail: verbis@verbis.hu

Vissza az oldal tetejére