Avant 423

Univerzális minirakodó
Derékcsuklós vázszerkezet

Motorteljesítmény:

22 LE

Max. emelési mag.:

2750 mm

Haladási sebesség:

12 km/h

Tömeg:

1080 kg

Vonóerő:

700 kp

Műszaki adatok:

Hosszúság: 2195 mm
Szélesség: 1050 mm
Magasság: 1980 mm
Géptömeg: 1080 kg
Standard kerékméret: 23x8.50-12"
Hajtásmód: hidrosztatikus
Vonóerő: 700 kp
Max. haladási sebesség: 12 km/h
Külső hidraulika max. térfogatáram:  34 l/perc
Max. hidraulikus nyomás: 185 bar
Fordulási sugár belső/külső: 880/1970 mm
Max. emelőmagasság (csuklópont) 2750 mm
Billenőterhelés*: 550 kg
Motor gyártó és típus: Kubota D902
Üzemanyag: dízel

*A terhelés a csatolólemeztől 400 mm-re mérve, beleértve egy 70 kg-os eszköz tömegét is.

Alapfelszereltségű opciók és munkaeszközök:
- Kubota D902 típusú, 23 LE-s, 3 hengeres, vízhűtéses dízelmotor
- Elektromos önindító
- Hidrosztatikus hajtás, direkt, 4WD kerekenkénti hidromotorokkal
- Változtatható térfogatáramú axiál dugattyús szivattyú az erőátvitelhez
- 23x8.50/12 traktormintás gumi
- 1 db fogaskerékszivattyú, 31 liter/perc szállítással a külső hidraulikához, 185 bar
- ROPS biztonsági keret plexi tetővel
- Fordulatszámmérő, üzemóra számláló, vízhőmérő, üzemanyagszint-mérő
- 2 db első munkalámpa
- Teleszkópos gémhosszabbító
- Elektrohidraulikus differenciálzár
- 6 funkciós joystick
- Rugózott ülés karfákkal és biztonsági övvel
- Vonóhorog
- FASTER hidraulikus gyorscsatlakozó

A gép szélessége függ a kerék típusától:
Standard kerékméret: 23x8.50-12"

Kerékméret Szélesség
5.70x12" 930 mm
23x8.50-12" 1050 mm
23x10.50-12"  1095 mm

Méretek:
Avant 420 méretei

A géphez rendelhető adapterek megtekintéséhez kattintson ide!

További hasznos információk, tulajdonságok:

A legújabb AVANT minirakodó, a 420-as modell rendkívül fontos szerepet játszik az AVANT termékválasztékában.
Ez az a gép, ami kimondottan a vásárlók kérésére született: egy rendkívül kompakt, gazdaságos, multifunkciós hidraulikus eszközhordozó dízel motorral, ami megfelelő teljesítménnyel rendelkezik az év bármely évszakában jelentkező, legkülönbözőbb kihívásokat jelentő feladatok ellátásához.

Kiváló ergonómia
A legjobb kezelő pozíció
•  Az első géptest részét képező kezelőülés olyan közel van elhelyezve a munkaeszközhöz, amennyire ez  biztonsági szempontból csak lehetséges, ezáltal kiváló rálátást biztosítva a munkát végző eszközökre. 
•  A munkafolyamatra való szabad rálátás biztosítja a munkavégzés hatékonyságát, precizitását és biztonságát.
A teleszkópos rakodókhoz hasonló kialakítású, oldalra helyezett gémszerkezet
•  Szabad rálátás a munkaeszközre, illetve munkafolyamatra
•  Az új gémkialakítás növeli a munka hatékonyságát, pontosságát és biztonságát
•  “A gém nyúl ki a rakományért nem a gépkezelő”- a teleszkópos gém bármilyen pozíciója jól nyomon követhető a kezelőülésből
Magas színvonalú ergonómia
•  Tágas térkínálat a “legméretesebb” kezelők számára is
•  Jól elhelyezett, egyszerűen működtethető kezelőszervek
•  A vezetőülés biztonságos, a be- és kiszállás egyszerű
•  A ROPS vizsgás borulókeret színezett plexitetővel az alapfelszereltség része

AVANT 400 – szuperkompakt teleszkópos rakodó
Az AVANT gépek egyedi kialakítása feladja a leckét a versenytársaknak, magasabb komfortot, hatékonyabb és jobb minőségű munkavégzést biztosítva.
 
Osztályon felüli jellemzők:
Teljesítmény
•  Nehezebb rakományok kezelésére is alkalmas- maximális terhelhetősége 600 kg.
•  Ügyes gémkialakítás – kitolható gémmel a rakodási magasság 2750 mm.
•  A külső hidraulikus eszközök hajtására erőteljes, 31 l/perc hidraulika térfogatáram áll rendelkezésre.
•  A maximálisan 12 km/órás  utazósebesség gyorsítja a munkavégzést.
Sokoldalúság
•  Az Avant 423 minirakodó elég erős ahhoz, hogy a rendkívül széles AVANT adapterválasztékból a munkaeszközök többsége csatlakoztatható hozzá
•  A mintegy 100 tagból álló munkaeszköz-választék egész évben  hatékony munkavégzést biztosít
•  Az Avant 423 minirakodó képes ellátni mindazon feladatokat melyekre egy kompakt traktor, egy quad, vagy egy fűnyíró képes. És nagyszámú olyan feladatot is, melyekre azok nem alkalmasak.
Biztonság
• A ROPS vizsgás biztonsági keret (biztonsági öv és amunkalámpa)
• Alacsony fogyasztás a gazdaságos dízelmotornak köszönhetően
• Alacsony fenntartási költségek
• Értékálló, kiváló újra értékesíthetőség

Biztonság
• Merev derékcsuklós kapcsolat
A merev derékcsukló nagyon fontos az ilyen méretű gépeknél. A merev kialakításnak köszönhetően a gép borulékonysága jelentősen kisebb a háromdimenziós derékcsuklóval gyártott versenytársakénál, mert kizárja a hirtelen, erőteljes oldalirányú mozgásokat és az egész géptömeget ellensúlyként használva stabilizálja a gépvázat. Sok AVANT tulajdonos rendelkezik pozitív tapasztalatokkal ebben a tárgykörben.
• Biztonsági keret
A ROPS vizsgás biztonsági keret – mely szériatartozék, akárcsak a sötétített plexi védőtető – négypontos rögzítésű, mely tényleg megvédi a gépkezelőt még akkor is, ha pl. tolatás közben véletlenül nekimegy valaminek. Az ROPS keret és az FOPS tető megfelelnek a hatályban lévő ISO szabványoknak.
• Teleszkópos rakodógém
A teleszkópos rakodógémnek komoly szerepe van a gép stabilitásában, mert a teher alapállapotban a lehető legközelebb helyezkedik el a gép súlypontjához és a gémet csak szükség esetén kell kitolni.
• Terhelésérzékelő rendszer
A terhelésérzékelő rendszer szériatartozék. Ha a hátsó kerekek terhelése túlságosan lecsökken (a gép hátsó kerekei kezdenek felemelkedni a talajról) a vezetőt hangjelzés figyelmezteti, hogy azonnal csökkentse a túlterhelést (pl. húzza beljebb a kitolt gémet).

Hobbi felhasználásra is hatékonyan alkalmazható
A hobbi felhasználás a kisebb AVANT-ok erőssége. A hatékony gépek lehetővé teszik, hogy számos feladatot magunk végezhessünk a kertben, építkezéseken, vagy akár egy erdőben.
Ez egy könnyű, kompakt és sokoldalú gép dízelmotorral meghajtva, melyet nagyszámú vásárló hiányolt a választékból. Az AVANT 423 pontosan ezeknek az elvárásoknak felel meg. Minden olyan feladat ellátására képes, mint a nagyobb versenytársak, de könnyebben és gazdaságosabban. Tereprendezés, kert- és park építés, kertek és utak karbantartása, kisebb erdőkben folyó munkálatok, hó elhordása, só- és homok szórás télen. Ezek azok a feladatok, melyekre az AVANT 423-at fejlesztették. Ugyanakkor tökéletes és fáradhatatlan segítőtárs az építési-felújítási műveletekben is. Csak a képzelet szabhat határt az AVANT által nyújtott elképesztően tág lehetőségeknek. Egy AVANT 423-szal nem csak az adott feladatot fogja gyorsabban elvégezni, de még jól is fog szórakozni közben.

Az AVANT a lótenyésztők ideális gépe
Az AVANT 423 tökéletes megoldást jelent (a többi AVANT modellel egyetemben) a lótenyésztő telepeken előforduló feladatok gépesített ellátására.
Az AVANT 423 a megfelelő választás, amikor egy gazdaságos de mégis erős gépre van szükség, amely tökéletesen kezeli az olyan nehezebb rakományokat is,  mint például a  szénabálák. Kis méreteinek köszönhetően az AVANT 423 szűk helyeken is hatékonyan használható.
Az AVANT kisgép segít az istállóban és környezetében előforduló feladatok gyors és könnyű ellátásában. Segítségével a futtató tökéletes állapotban tartható, emellett a környezet tisztán tartása, és a zöld felületek karbantartása is egyszerűen megoldható. Az AVANT 423 gyors és hatékony megoldást kínál a télen jelentkező feladatokra is pl. hóeltakarítás. Egy jó állapotban tartott, tiszta istálló és magas színvonalú futtató az ügyfelek bizalmát is erősíti.

AVANT a kertépítők ideális gépe
Az AVANT 423 a tökéletes megoldás olyan feladatokra, ahol egy könnyű és gazdaságosan üzemeltethető gépre van szükség, mellyel a legtöbb munkafolyamat elvégezhető. Egy rendkívüli segítőtárs, amely egy rakás munkagépet helyettesít. Az AVANT 423 segítségével a feladatok gyorsabban, kényelmesebben és jobb minőségben végezhető el, mintha az manuálisan történne. Szűk terekben verhetetlen a AVANT 423-as széria. Kis tömegének köszönhetően a gép könnyen szállítható egy átlagos utánfutóval.

Fenntartási feladatok AVANT-tal
Kis tömegének és jelentős erejének köszönhetően az AVANT 423 egy tökéletes zöldterület karbantartó/fenntartó gép. Elég erős ahhoz, hogy működtesse a szárzúzót és az 1200mm-es fűnyírót. A fűnyíró adapterből válaszható opciók: a levágott anyagot mulcsozó, oldalirányba kifúvó, középen rendre gyűjtő, vagy tartályba gyűjtő verzió. Az AVANT hatékony segítőtárs a földterületek, zöldfelületek kisebb sérüléseinek kijavításában is.

Ideális méret
Az AVANT 400-as széria a megfelelő gép azokhoz a farmgazdaságokban gyakorta előforduló feladatokhoz, ahol egy kompakt, finoman működő derékcsuklós rakodóra van szükség. Ez a gép nagyszerű megoldás a takarmánykiosztásra, kitrágyázásra, takarításra és még sok egyéb, a farmgazdaságoknál gyakorta előforduló feladatra. Az AVANT 423 könnyedén emeli és szállítja a szénabálákat. A nehezebb silóbálák emelése már a nagyobb szériákba tartozó AVANT-ok feladata. Egy derékcsuklós kompakt rakodó a leghatásosabb eszköz az olyan munkafeladatok gépesítésére, mint a silózás, kitrágyázás, istállótakarítás. Az AVANT verhetetlen kisegítő a farmgazdaságokban elvégzendő építési feladatoknál, de gyors és hatékony gép a birtok és annak környéke fenntartási-, karbantartási feladatainak elvégzésében is. A széleskörű AVANT modellválaszték és a 100 különböző, csatolható munkaeszköz garantálja, hogy mindenki megtalálja a számára szükséges AVANT minirakodók és a leghatékonyabb adaptereket az adott feladathoz.

Kapcsolódó termékek

Vissza az oldal tetejére