Avant 225

Univerzális minirakodó
50 l/perc - külső hidraulika!!!

Motorteljesítmény:

25 LE

Max. emelési mag.:

1400 mm

Haladási sebesség:

10 km/h

Tömeg:

700 kg

Vonóerő:

620 kp

Emelőképesség:

350 kg

Műszaki Adatok:

Hosszúság: 1910 mm
Szélesség: 960 mm
Magasság: 1880 mm
Géptömeg: 700 kg
Standard kerékméret: 21x8.00-10" 
Hajtásmód: hidrosztatikus 
Vonóerő: 620 daN
Max. haladási sebesség: 10 km/h
Külső hidraulika max. térfogatáram:  42 l/perc
Max. hidraulikus nyomás: 185 bar
Max. emelőmagasság (csuklópont): 1400 mm
Max. Emelőképesség. 350 kg
Motor gyártó és típus: Kohler ECV730 EFI 
Üzemanyag: ólommentes benzin 

Alapfelszereltségű opciók és munkaeszközök:
- Derékcsuklós vázszerkezet
- Kohler ECV730 EFI 25 LE-s, kéthengeres benzinmotor
- Hidrosztatikus hajtás
- 4WD hajtás kerekenkénti fogaskerék hidromotorokkal
- Feltöltőkörös, változtatható térfogatáramú dugattyús szivattyú a hajtáshoz
- A sebesség fokozatmentesen állítható, 0-10 km/h
- Fogaskerék szivattyú a külső hidraulikához
- 50 l/perc térfogatáram
- ROPS borulókeret plexi tetővel
- 2 db munkalámpa előre
- 21x8.00-10 traktormintás gumikkal
- Üzemóra számláló
- Biztonsági öv
- Vonóhorog
- Hidraulikaolaj-hűtő

Előnyök:

  • Törzscsuklós univerzális rakodógép – tökéletes választás házkörüli munkákhoz, tereprendezéshez
  • Könnyen kezelhető és biztonságos üzemeltetés
  • Gazdaságos, törzscsuklós Avant minirakodó
  • Hidraulikarendszere professzionális felhasználásra tervezve
  • Biztonsági borulókeret színezett plexitetővel az alapfelszereltség része

  Méretek:

Avant 225 méretei
A géphez rendelhető adapterek megtekintéséhez kattintson ide!

További hasznos információk, tulajdonságok:

Az AVANT megalkotott egy régóta várt új géptípust - egy olyan gépek, ami eddig hiányzott a piacról. A modern és magasan fejlett hidraulika rendszerének köszönhetően az AVANT által fejlesztett kompakt, hatékony és kedvező áru összkerék hajtású gépcsalád jelentős teljesítményt kínál a felhasználóknak mind a toló/vonóerő, mind az eszközökkel történő munkavégzés vonatkozásában.

Az új AVANT által speciálisan megcélzott vevőkör:
* Modern, aktív emberek
* Tapasztalt hobbikertészek
* Tájépítő/fenntartó szakemberek

Az új AVANT-ról büszkén kijelentjük, hogy:
* Több, mint egy QUAD motor
* Több, mint egy kistraktor
* Több, mint egy felülős fűnyírógép

QUAD helyett AVANT
AVANT géppel mesterien elvégezhető bármilyen feladat, amire csak egy QUAD motor képes lehet. A jelentős vonóerő és az állandó négykerék hajtás következtében az AVANT géppel komoly tömegek vontathatók. A gémszerkezet kialakításának köszönhetően a gép rakodásra, földmunkára. hóeltakarításra és bármilyen hasonló tevékenységre is kiválóan alkalmazható. Az erőteljes hidraulika rendszer széles eszközválaszték használatára nyújt lehetőséget, kiemelkedő hatékonyságot és variálhatóságot biztosítva a gépnek.

Az AVANT a kertek, udvarok, parkok, nyaralók és zöldterületek multifunkcionális fenntartó gépe, amely a téli időszakban jelentkező karbantartási feladatok ellátására is kiválóan alkalmas, legyen az hóeltakarítás, só- vagy homokszórás stb. Erőfeszítések nélkül - tartalékolja idejét a pihenésre, mellőzve a nehéz fizikai munkák.
Az AVANT kellemessé tesz a kert építésével, fenntartásával kapcsolatos munkálatokat. Ez az ideális gép a virágos- és zöldséges kiskertek, füves területek telepítéséhez és karbantartásához. Egy AVANT géppel az udvarban a kertészkedés igazi hobbit jelent.

AVANT gép traktor helyett
A derékcsuklós AVANT a csuklókormányzás miatt jóval gyorsabb és mozgékonyabb, mint egy kompakt traktor. Egy AVANT géppel minden évszakban, a legszűkebb helyeken is elvégezhető minden karbantartási/fenntartási feladat. Az összkerék hajtás, az erőteljes gémszerkezet és a komoly hidraulika rendszer rendkívül széles eszközválaszték használatára ad lehetőséget, ettől lett kiváló fenntartó gép az AVANT.
A hóeltakarítás, homok- és sószórás és az egyéb téli karbantartási feladatok könnyen és gyorsan elvégezhetők az AVANT gépekkel. Nyáron ugyanez a gép seprőként, fűnyíróként stb. alkalmazható.
Az AVANT gép felszerelhető szabályos forgófénnyel, világító és jelzőberendezésekkel, ami egyes országokban a helyi szabályozás szerinti közúti közlekedésre is alkalmassá teszi a gépet.
Az AVANT a magánházak, kisebb lakóparkok és egyéb ingatlanok univerzális fenntartó gépe minden évszakban. Nagyobb területeken az AVANT gépek használatával jelentős idő és pénz takarítható meg. Skandináviában máris sok önkormányzat rendelkezik AVANT 200-a géppel, sikeresen használva azokat a parkok, kertek fenntartási munkálataiban.

AVANT gép felülős fűnyíró és rotációs kapa helyett
A felülős fűnyíró hasznos szerkezet, de a kertépítéshez, talajmunkákhoz sokkal többre van szükség. Egy AVANT géppel és az ahhoz kapcsolt minőségi adapterekkel könnyen elvégezhető a tükörkiszedés, talajelőkészítés, kiásható a fák, bokrok, vagy akár medence telepítéséhez szükséges gödör is. Ugyanezzel a géppel hatékonyan odaszállítható, szétteríthető és szintezhető az új termőtalaj - olyan területekre is, amik más géppel megközelíthetetlenek. A könnyű és kompakt AVANT gép egyszerűen szállítható munkaterületek között akár utánfutón. akár egy furgonban, agy egy kisteherautó platóján is. Természetesen az AVANT használható fűnyíróként, vagy seprűgépként is a parkban, olyan hatékonyan, mint a legjobb célgépek.

Műszaki paraméterek:
Állandó négykerék hajtás: Az állandó négykerék hajtás kiemelkedő vonóerőt biztosít az AVANT gépnek.
Erőátvitel: Az AVANT 200 széria "simulékony" fokozatmentes hidrosztatikus erőátvitellel van ellátva. A változtatható térfogatáramú dugattyú vezérlése alacsony nyomású körrel biztosított, ami csak a jóval nagyobb gépeknél általános.
Erőteljes munkahidraulika: Az AVANT külső hidraulika rendszere feltűnően erőteljes a gép méreteihez viszonyítva.
Kezelőtér: Az AVANT kezelőterében minden működtető szerv elhelyezése optimálisan sikerült. A rendelkezésre álló lábtér még kiemelkedően magas gépkezelők számára is elegendő. A vezetőülésből kiváló a munkaeszközökre való rálátás. Az átlátszó polikarbonát tetővel szerelt borulókeret amellett, hogy kiváló védelmet biztosít, az alapfelszereltség része.

Működési jellemzők:
Egyszerűen vezethető
A haladás sebessége két pedállal vezérelt: a jobboldali pedál lenyomásával a gép előre, a baloldali pedál lenyomásával pedig hátra megy. A pedálok úgy működnek, mint egy fokozatmentes sebességváltó, minél beljebb van nyomva a pedál, annál nagyobb a haladási sebesség. A pedál felengedésével a gép azonnal megáll, és mindaddig nem mozdul míg valamelyik pedált újra le nem nyomják. Ennél egyszerűbb nem is lehetne.
Kezelőszervek
Az emelőgém kezelése egy joystick rendszerű karral van megoldva. A gém szintszabályzó rendszerének köszönhetően a kanál (vagy raklapvilla) emelése/leengedése rendkívül egyszerű. A külső hidraulika a lábtérben elhelyezett kapcsolóval működtethető.
Biztonság
Akadálymentes kilátás 360 fokban. egyszerűen használható. logikus kezelőszervek, szintszabályzó emelőrendszer és a hátsó tengelyen elhelyezett pótsúlyok garantálják a gép biztonságos működtetését. A borulókeret az átlátszó védőtetővel a kezelő biztonságát és a gép használhatóságát növelik mostoha időjárási körülmények között is.

 


Kapcsolódó termékek

Avant 220

Univerzális minirakodó
Könnyű és kicsi házkörüli fenntartógép

Motorteljesítmény:

20 LE

Max. emelési mag.:

1400 mm

Haladási sebesség:

10 km/h

Tömeg:

700 kg

Vonóerő:

620 kp

Emelőképesség:

350 kg

Vissza az oldal tetejére