Dieci Agri Pivot

Teleszkópos rakodó
Nagy emelőmagasságú derékcsuklós teleszkópos rakodók

Max. emelőképesség:

2250 - 3000 kg

Max. emelőmagasság:

4.7 - 5.2 m

A legideálisabb gépválasztás abban az esetben, amikor csúcsteljesítményű teleszkópos rakodót kell használni ésszerű üzemeltetési költségek mellett.

Ezek a gépek egyesítik a derékcsuklós homlokrakodók és a teleszkópos rakodók tulajdonságait. Jó terepjáróképesség, fordulékonyság, nagy emelőmagasság jellemzi az Agri Pivot gépcsalád tagjait. A legideálisabb gépválasztás abban az esetben, amikor csúcsteljesítményű járművet kell használni ésszerű üzemeltetési költségek mellett.

Technológia

Minden létfontosságú elem, mint a hajtás alkatrészei és az emelő munkahenger védett helyzetben van, a csapokat és a perselyeket "Long Life" tömítések védik. A szállított biztonsági és emelőberendezések közé tartozik a terheléshatároló és az új DCS (Descent Control System), amely garantálja a maximális gém süllyesztési sebességet, még akkor is, ha a motor fordulatszáma minimális.

Első a komfort

A vezetőfülke kategóriájában az egyik legalacsonyabb talajszint feletti fülke, és ROPS - FOPS jóváhagyással rendelkezik, mely továbbfejlesztett klímaberendezéssel is felszerelhető a tökéletes légáramlás érdekében. A teljesség igényével felszerelt biztonsági berendezések mellett úgy tervezték, hogy garantálja a maximális kényelmet. Többek között nyitható tetővel, színes TFT kijelzővel és kapacitív joystick-vel és holtpont-érzékelővel is rendelkeznek a munkagépek. A motor hátul hosszirányban van beszerelve, ez biztosítja a kiváló hozzáférést a karbantartás során.

Minden alkatrész kiváló minőségű és megbízható, például a rásegítő fékrendszer és az „Inching” pedál növelik a teleszkópos rakodógépek hatékonyságát.

A kiterjedt adapter skálával rendelkező teleszkópos rakodók a mezőgazdasági anyagmozgatás széles területén alkalmazhatóak, pl. raklapvillás rakodás akár több emeletes magasságokban, kanállal történő ömlesztett anyagok, gabonafélék rakodása, trágyakezelés, "Big- Bag" zsákok rakodása, állattelepi takarmányok rakodása, csomagolt és csomagolatlan bálák kazlazása, stb.

Műszaki adatok:

  Agri Pivot T60 Agri Pivot T70
Motor Kubota Stage V, DPF, 54,6 kW, 73 LE

Perkins Stage V, DOC+DPF+SCR, 85,9 kW, 115 LE

Haladási sebesség (km/h) 40
Hajtómű Hidrosztatikus
Emelőképesség (kg) 2250 3000
Emelőmagasság (m) 4.7 5.2
Befoglaló méretek (mm) 5400 x 1880 x 2490 5685 x 2200 x 2680
Géptömeg (kg) 5840 7150
Standard kerékméret  405/70-20" 405/70-24”

Emelési diagram:

 

Kapcsolódó termékek

Vissza az oldal tetejére