ÚJ AVANT CSÚCSMODELL- 760i

Az AVANT TECNO OY-t Risto Käkela, egy fiatal finn mérnök alapította 1991-ben, és az univerzálisan használható kisgépeket előállító vállalkozás az azóta eltelt viszonylag rövid idő alatt a kategória elsőszámú gyártójává emelkedett a kompakt, multifunkcionális minirakodók területén.


avant 760iavant 760iAz Avant gépeket a derékcsuklós konstrukciójuk mellett a beépített innovációk sokasága teszi egyedülállóvá, úgy mint az oldalra kihelyezett teleszkópos gémszerkezet, a párhuzamkövető gémemelés, a kétdimenziós derékcsukló, a terhelésérzékelő rendszer, vagy a Multi connector gyorscsatlakozó rendszer. Vezető piaci pozícióját elsősorban a folyamatos kutató-fejlesztő tevékenységének köszönheti, melynek legújabb eredményét, az Avant 760i modellt idén október elején mutatta be a nagyközönségnek.
Az AVANT a 700-as sorozat csúcsmodelljét a KOHLER KDI legújabb fejlesztésű közös nyomócsöves, turbóval és töltőlevegő hűtővel szerelt 42 kW (57 LE) teljesítményű, a TIER 4 Final emissziós előírásoknak is megfelelő dízelmotorral látták el. A motornak köszönhetően az eddigi csúcsmodellhez képest a 760i  üzemanyag fogyasztása 15%-al alacsonyabb, a nyomatéka 40%-al, a teljesítménye 20%-al magasabb. Az új modell rendkívül környezetbarát, a precíz befecskendezésnek és a kipufogógáz részbeni visszavezetésének (EGR) köszönhetően  részecskeszűrő (DPF) és UREA (vagy AdBlue) folyadék alkalmazása nélkül teljesíti a legszigorúbb TIER 4 Final előírásokat. avant 760i Az új csúcsmodell jóval csendesebb elődjénél mind a külső zaj, mint a fülkében érezhető zajterhelés esetében.
Az erősebb motor használata még komolyabb munkahidraulika rendszert eredményezett akár 80 l/perc hidraulikus folyadékárammal a munkaeszközökhöz, illetve az elérhető haladási sebesség 30 km/órára növekedett.
Az elérhető opciók (klíma, kompresszoros vezetőülés, gém-lengéscsillapítás stb.) és a csatolható professzionális munkaeszközök rendkívül széles választéka is mutatja, hogy a 760i modell célpiaca elsősorban az önkormányzati és egyéb fenntartó vállalkozások.

Az új modell piaci potenciálját mi sem jellemezhetné jobban annál, hogy első 12 db-ot Helsinki város önkormányzata már meg is rendelte fenntartási feladatokra.


Az AVANT gépek magyarországi képviselete a VERBIS KFT (1151 Budapest, Mélyfúró u. 2/E. Tel: 1/306-3770,  1/306-3771, Fax: 1/306-6331,  www.verbis.hu, e-mail: verbis@verbis.hu) melynek munkatársai szívesen állnak rendelkezésre további információkkal, árajánlattal, finanszírozási konstrukciókkal stb.


VERBIS KFT.
Dr. Veres Sándor
ügyvezető igazgató

Vissza az oldal tetejére