Nyílt napok a Verbisnél

Második alkalommal rendezett nyílt napokat az M3-as autópályához közeli új telephelyén a VERBIS Kft 2008. május 15–16–17-én, azzal a céllal, hogy meglévő és jövőbeni partnereiknek bemutassák a cég egyre bővülő gépválasztékát és lehetőséget biztosítsanak a gépek gyakorlati kipróbálására.

A megjelent nagyszámú érdeklődő körében komoly sikert arattak az olasz Venieri cég gyári tesztpilótájának bemutatói, ahol a VF8.23D géppel a fizika határait folyamatosan feszegető gépkezelő mindenki számára világossá tette a Venieri derékcsuklós kotró-rakodó gépek előnyeit a hagyományos traktorvázas kotró-rakodókkal szemben, legyen szó akár terepjáró képességről, stabilitásról, emelőképességről, mozgékonyságról, működési gyorsaságról, ásóképességről, stb.Venieri 8.23 D kotró-rakodó

A VF8.23D kotró-rakodó mellett az érdeklődők tesztelték a VF7.63B homlokrakodót, és a méretei/tudása miatt páratlan VF1.33B mini kotró-rakodógépet is.

Sokan voltak kíváncsiak az új FEELER targoncacsaládra, melyből egy 4,5 tonnás dízel és egy 1,8 tonnás LPG változat volt kipróbálható. Mindenkit meglepett a kiváló ár/érték aránnyal rendelkező, kínai gyártású targoncák szokatlanul tetszetős külleme.

Sikeresek voltak a finn AVANT új 500-as sorozatának gépei is, melyek közül az 528-as típus volt a nyílt napokon tesztelhető, a már jól bevezetett AVANT 220, 530+, és a csúcsmodellt jelentő 635 típusjelű derékcsuklós minirakodók mellett. Az AVANT minirakodó gépcsalád a Verbis Kft egyik sikerterméke, a kiállított kisgépeket sok reménybeli AVANT tulajdonos próbálgatta különböző munkaeszközökkel.

Avant derékcsuklós minirakodókA nyílt napokon komoly hangsúlyt kaptak az Atlas Copco hidraulikus kéziszerszámai (bontókalapácsok, tárcsás vágóberendezések, talajfúrók, magfúrók, cölöpverők, stb.), melyeket ugyanúgy kipróbálhatták az érdeklődők, mint a választék új elemét jelentő Atlas Copco kompresszorokat, pneumatikus és benzinmotoros bontókalapácsokat.

A fentiek mellett az érdeklődők szabadon „nyúzhatták" az Európában is méltán népszerű japán IHI minikotró gépcsalád 18NXT és 35N típusai mellett a szintén japán Mikasa világszerte elismert döngölőbékáit és lapvibrátorait, az olasz Garbin láncos árokásóit, az angol Auger Torque hidraulikus fúróberendezéseit és a spanyol Camac betonvágó láncfűrészeit, horonymaróit, csörlőit is.

A Verbis Nyílt Napokon lehetőség volt a kínai nehézipar legnagyobb magántulajdonban levő gyártója, a SANY Heavy Industrie Co. SY210 típusú 21 tonnás kotrógépének és a PQ190IIIA jelzésű teljesen hidrosztatikus meghajtású talajgyalujának tesztelésére is.

Avant derékcsuklós minirakodókA látogatók statikus kiállítás keretében tekinthették meg a vezető spanyol építőgépgyártók termékeit, az Utiform vakológépét és esztrichpumpáját, a SIMA beton- vágó, csiszoló, simító gépeit, az ENAR tűvibrátorait és vibrációs simítógerendáit és a TABE bontókalapácsait. Ugyanígy voltak kiállítva az ismert olasz gyártók termékei, a SIMEX aszfaltmaró- és terítő adapterei, a MANTOVANIBENNE roppantó- és örlő ollói, a MECCANICA BREGANZESE pofás törőkanalai, és a LOTUS alumínium felhajtórámpái, a német OPTIMAL hidraulikus faátültető berendezésével együtt.

A rendezvény sikerére tekintettel a Verbis Kft tervei szerint minden tavasszal megrendezik a Verbis nyílt napokat az újdonságok bemutatására, reményeik szerint egyre komolyabb tömegeket megmozgatva.

A rendezők természetesen nem csak a nyílt napokon, hanem bármikor szívesen látják a termékeik iránt érdeklődőket a következő elérhetőségeken:

VERBIS KFT.
H–1151 Budapest, Mélyfúró u. 2/E
Tel.: +36-1/306-3770, +36-1/306-3771
Fax: +36-1/306-6133
www.verbis.hu

Vissza az oldal tetejére