AGROmashEXPO és MAGYAR KERT 2024, 3D-s túrával

AGROmashEXPO és MAGYAR KERT 2024Tisztelt Partnerünk!

A 2024. január 24 - 27. között megrendezeett AGROMASHEXPO és MAGYAR KERT kiállítás sikeresen lezajlott. Köszönjük a sok érdeklődést és új partneri kapcsolatot. Akik esetleg nem tudtak személyesen eljönni vagy szeretnék feleveníteni az élményt, az alábbi 3 -dimenziós modell segítségével körbejárhatja standunkat és megtekintheti kiállított gépeinket.

Kiállított gépeink:

Szerteágazó választékunkból a kert- és parképítés, fenntartás, városüzemeltetés gépei mellett mezőgazdasági célú termékeinket mutattuk be. 
2024 újdonsága a KIOTI traktorok

Legújabb képviselt márkánk, a dél-koreai KIOTI traktorok elsősorban széles körű felhasználásuk, univerzalitásuk miatt közkedveltek a piacon. Elérhetőek fülkés és borulókeretes, négykerékhajtású, automata hidrosztatikus, powershift és szinkronizált sebességváltóval szerelt kivitelben is. A gyártó által kínált homlokrakodó adapter, front hidraulika és front TLT hajtás még szélesebb körben felhasználhatóvá teszik a traktorokat.

Bemutatott traktortípusok

DIECI – A DIECI rakodói napjainkban a mezőgazdasági és építőipari vállalkozások alapgépeivé váltak. Ideálisak a trágyakezeléshez, bálarakodáshoz, állattelepi takarmányrakodáshoz, a magtári anyagmozgatáshoz, az építőipari modellek pedig rakodási, személy és teheremelési feladatokhoz is.

Bemutatott teleszkópos rakodók

AVANT – Kategóriájukban világelső, sokoldalú derékcsuklós, anyagmozgató kisgépek Finnországból.

Bemutatott multifunkcionális eszközhordozók

  • AVANT 528 és az 530: a kertépítők legnépszerűbb, széleskörűen használható, 28 LE-s dízelmotoros modellje.
  • AVANT 630: az 528-as verzió erőteljes külső hidraulika rendszerrel és dugattyús kerékmotorokkal szerelt változata, elsősorban hidraulikus munkaeszközökhöz ajánlva.
  • AVANT 635i: kiemelkedő stabilitás és komoly teljesítmény mellett is kis méretek és csekély tömeg, mostantól megnövelt élettartamú és nyomatékú dugattyús kerékmotorokkal.
  • AVANT 760i GT full kabinnal
  • AVANT 860i GT full kabinnal: a 800-as szériának csúcsmodellje 30 km/óra sebességgel, rendkívüli tolóerővel, többféle fülkével profiknak.

Az AVANT gépek széleskörű használhatóságát biztosító 200 féle munkaeszközből minél többet igyekszünk megmutatni.

Egyéb állattartási eszközök és berendezések is.

Saját gyártású berendezés 

  • A VLAM 45 saját gyártású önjáró láncos árokásó öntözőrendszerek, csővezetékek telepítéséhez, elektromos és földkábelek fektetéséhez.

TSURUMI és KOSHIN szivattyúk Japánból

Különböző merülőszivattyúk zagy, szennyvíz és hígtrágya szivattyúzásához, illetve önfelszívó motoros szivattyúk öntözési és átemelés feladatokhoz, műtrágya mozgatásához.

Üdvözlettel,

A Verbis Kft. csapata

Vissza az oldal tetejére