Dieci teleszkópos rakodók - felhasználói igényekre szabva

A Dieci gyár jelentős piaci részesedéssel rendelkezik világszerte, köszönhetően páratlanul széles teleszkópos rakodó választékának, amely minden felhasználói szegmensnek, mint például az építőipar, a mezőgazdaság, bérflotta és hulladékkezelés stb. teljes palettát kínál. A Dieci folyamatosan fejleszti a gépek műszaki tartalmát nagy hangsúlyt fektetve az ergonómiára, valamint a robotizált gyártástechnológiára. A Verbis az értékesítésen felül kiemelten figyelmet szentel az értékesítés utáni szervizszolgáltatásra és alkatrészellátásra.

A Dieci teleszkópos rakodógépek előnyei

Dieci teleszkópos rakodógépek előnyei sok szempontból megmutatkoznak. Az erős vázszerkezet, a nagy teherbírás és a kitűnő stabilitás lehetővé teszi a rakodók széles körű alkalmazását. Az üzemeltetés során a Dieci rakodók három területen kiemelkedőek:

  • Hosszú élettartam: Az erősített teleszkópos gémszerkezet és a védett hidraulika cső elvezetés garantálja a Dieci rakodók hosszú élettartamát, így hozzájárulva a költséghatékony és megbízható üzemeltetéshez.
  • Kiemelkedő ergonómia és rálátás a munkaterületre: A gyártó kiemelt hangsúlyt fektet az ergonómikus, nagy teret és a munkaterületre kiváló rálátást biztosító kezelőfülke tervezésére.
  • Gyors alkatrészellátás és szervizszolgáltatás: A Dieci kiemelkedő alkatrész rendelkezésreállást biztosít, ami alkatrész rendelésnél és szervizelésnél, illetve javítás esetén is minimalizálja az állásidőt.

A Dieci teleszkópos rakodói a mezőgazdaság és építőipar szolgálatában

A DIECI rakodói napjainkban a mezőgazdasági és építőipari vállalkozások alapgépeivé váltak. Ideálisak a trágyakezeléshez, bálarakodáshoz, állattelepi takarmányrakodáshoz, a magtári anyagmozgatáshoz, az építőipari modellek pedig rakodási, személy és teheremelési feladatokhoz is.

Vissza az oldal tetejére