kezdőoldal oldaltérkép kapcsolat impresszum


Alkatrészek
:
A kiváló minőségű, eredeti AGCO SISU POWER alkatrészek biztosítják a dízel motorok hosszú élettartamú és megbízható működését. Az eredeti AGCO SISU POWER alkatrészek ár-érték aránya hosszú távon rendkívül versenyképes.
Az AGCO SISU POWER alkatrész elosztó hálózata kiterjedt partneri körrel rendelkezik, melyek gyorsan és rugalmasan biztosítják a dízel motorokhoz a megfelelő alkatrészeket. Az eredeti alkatrészek tökéletesen illeszkednek a motorok műszaki jellemzőihez és az eredeti méretekhez. Ez biztosítja az igényelt alkatrészek gyors és egyszerű beépítését a megfelelő dízelmotorba.
Az AGCO SISU POWER alkatrészeknél a gyártói fejlesztések alapján mindig a legkorszerűbb műszaki módosításokat használják. Az alkatrészek az adott motortípus gyártásának befejezését követően minimum 10 évig még rendelkezésre állnak, illetve elérhetők. A gyakorlatban ez az adott modellek kifutását követő 30 évben még hozzáférhetők a gyártó raktárából. Ha egy alkatrész gyártása befejeződött, akkor a helyettesítésére elérhető egy javító készlet, amely magában foglalja az új alkatrészt, és minden további módosításhoz esetlegesen szükséges alkatrészt is.

Termék információk
:
Az AGCO SISU POWER alkatrészek rendelkezésre állnak a legkisebb alkatrésztől a komplett felújító készletekig. A munkaidő és költségek megtakarításához lehetséges a különféle javító-, illetve felújító készletek rendelése is. A javító készletekhez nem szükséges minden egyes alkatrészt pontosan beazonosítani, elég a javításhoz szükséges főbb alkatrészek ismerete, a gyártói lehetőségek olcsóbban biztosítják a javítókészleteket, mintha egyesével válogatják össze a szükséges alkatrészeket.
Az alábbiakban néhány példa látható az AGCO SISU POWER alkatrész-, tömítés- és javítókészlet kínálatára, melyek többféle szereltségben állnak rendelkezésre az összes motor modellhez. Szélesebb körű információ áll rendelkezésre a speciálisan adott motortípushoz tartozó alkatrész katalógusokban.

•    Tömítéskészlet a hengerfejhez – S1
•    Tömítéskészlet a motorhoz – S2
•    Motorfelújító készlet
•    Vízszivattyú javítókészlet
•    Alap- és túlméretes főtengely csapágyak
•    Túlméretes hengerperselyek

Sisu alkatrész