kezdőoldal oldaltérkép kapcsolat impresszum


Perkins alkatrészek és motorok
A Perkins régóta elismert vezető motorgyártó a világon, magas minőségben gyárt megbízható dízelmotorokat számos területre, így ipari, mezőgazdasági, építőipari, energiatermelési és hajózási piacokra egyaránt. Az első motor 1932-es gyártásától kezdve folyamatosan a Perkins-t mindig is élvonalbeli motor gyártóként ismerik világszerte mind a teljesítményeket, mind a károsanyag-kibocsátási technológiákat tekintve. Ezek a fejlesztések megjelentek a népszerű motorcsaládok eladási adataiban is, a több mint 4.5 millió motort megérő 4.236-os motorcsalád gyártásával a világon, és folytatódik napjainkban is az 1100 és 1200 sorozatok megjelenésével.

Az alkatrészek nyilvántartása
Az évek során összegyűjtött Perkins alkatrész és motor információink biztosítják minden partnerünk részére a megfelelő alkatrész és motor beazonosítást. A pontos motorbeazonosításhoz az alábbi linken található segédlet segíthet minden partnerünknek és ügyfelünknek, mely nemcsak a Perkins motorcsaládok beazonosítási rendszerét, hanem a motorok adattábláinak helyét is megtalálhatják. Kevés olyan cég van, aki hasonló alkatrész információs háttérbázissal és raktári készlettel rendelkezik a Perkins motorokhoz, mind eredeti, mind minőségi utángyártott termékek terén.

Perkins segédlet motorszám beazonosításh
oz - itt!

A Perkins alkatrészek széles választéka

Az ügyfeleink, ha tőlünk vásárolják az eredeti vagy minőségi utángyártott Perkins alkatrészeket, bízhatnak abban, hogy a megfelelő minőségű és méretű alkatrészt kapják a motorhoz, melynek működése megfelelően alakul a további élettartama alatt. Az egyedi alkatrész igényeket is gyorsan kielégítjük raktárkészletről. A motorfelújításokhoz a fogyó-kopó alkatrészektől a teljes felújító készleteken át a fűzött motorblokkig minden termék megtalálható a forgalmazott termékeink között. Ha nincs raktárkészleten a szükséges motoralkatrész, akkor akár 24 órán belül beszerezzük gyári beszállító partnereink segítségével.  Ügyfeleink a teljes támogatást megkapják a vásárolt alkatrészekkel kapcsolatos kérdéseikre. Mint hosszú évek óta Perkins alkatrészekkel és motorokkal foglalkozó vállalkozás az alábbi motorcsaládokhoz tudunk alkatrészeket biztosítani:

Perkins 3.152 sorozat Perkins Perama/100 sorozat

Perkins Phaser/1000 sorozat

Perkins 4.108 sorozat Perkins 400 sorozat Perkins 1100 sorozat
Perkins 4.203 sorozat Perkins Prima/500 sorozat Perkins 1300 sorozat
Perkins 4.236 sorozat Perkins 700/800 sorozat  
Perkins 6.354 sorozat Perkins 900 sorozat  Perkins eredeti alkatrészek:

Perkins alkatrész

Perkins motorfelújító készlet:

perkins alkatresz

Perkins hüvelygarnitúra:

perkins alkatresz

Perkins felújított motorok rövid szállítási határidővel:

Perkins 1006-6T motor
perkins motor

Perkins új motorok építőipari és mezőgazdasági alkalmazásokra:

perkins motor