kezdőoldal oldaltérkép kapcsolat impresszum
Sunward kompakt rakodó

Kínai gyártmány, japán és német főegységekkel

A Sunward cég tipikus kínai gyártó, amely a legkorszerűbb technikával és technológiával dolgozik. A motorokat a Yanmar és a Kubota gyárból importálja Japánból, a hidraulikus elemeket a német Rexroth szállítja a gépekhez. A főegységek a termék minőségét alapvetően meghatározzák.

A kínai gazdaság az elmúlt években rendkívül látványos lendületet vett. Az alacsony bérszint következtében ma már a legnagyobb világcégek építenek gyártó és összeszerelő üzemeket az országban. A gazdaság és a műszaki színvonal robbanásszerűen emelkedik. sunward 3210Az építőipari gépek főegységeinek gyártói már a Kínában gyártanak, illetve itt találhatók az összeszerelő üzemek beszállítói.

A Sunward cég elsődleges célja az amerikai piac meghódítása volt, az európai piacon 2006-ban jelent meg.

Felszereltség
A Sunward kompakt rakodógép-családját az SWL 2810, SWL 3210 és az SWL 4210 alkotják. Műszaki paraméterei a kompakt rakodógépek által elvégezhető feladatok döntő részét lefedik.

A gépek alapfelszereltségben zárt kabinnal rendelkeznek, ami csendesebb, tisztább munkakörülményt biztosít. A kabin az Európai Unió előírásainak megfelelően POPS/ROPS minősítéssel rendelkezik a kezelő biztonsága érdekében. A tágas kezelőfülke nagy, kényelmes, a kezelőnek kiváló rálátása van a munkaterületre és a kanálra.

Alapfelszereltség még a joystickos működtetés, ami a kényelmes és hatékony munkavégzés feltétele. A beépített nagy teljesítményű motorok az erőteljes, biztonságos munkavégzést teszi lehetővé.

Sunward kompakt rakodóHatékonyságnövelés high flow” rendszerrel
A kompakt rakodók opcióként „high flow” rendszerrel is rendelhetők. Ezzel a gépek hatékonysága növelhető, a hidraulika rendszer a 25MPa nyomáson 130 l/p folyadékszállítást tesz lehetővé, ami optimális hidraulikus teljesítményt biztosít a kapcsolható munkaeszközök meghajtásához.

A hidraulikarendszer a legkorszerűbb LUDV olajelosztóval rendelkezik, ami energiatakarékos megoldás, lehetővé teszi a gyors mozgást és a munkafolyamat-váltást a korábbiaknál energiatakarékosabban. A rendszer segítségével alacsonyabb zajszint, csökkentett olajmelegedés és alacsonyabb fordulatszám érhető el.

Könnyű szervizelés
A napi karbantartás és a szervizelés érdekében nagy szögben előre dönthető a kabin, a motorháztető könnyedén felnyitható. A hűtőrácsot takaró hátsófal elnyitható, ez lehetővé teszi könnyű tisztítását, itt tölthető be az üzemanyag is. A felbillenthető kezelőfülke rendkívül jó áttekinthetőséget, hozzáférést biztosít a napi karbantartások és szervizek elvégzéséhez.

  SWL 2810 SWL 3210
Névleges teherbírás 725 kg 950 kg
Kanáltérfogat 0,4 m3 0,53 m3
Borulási terhelés 1450 kg 1900 kg
Felszakító erő 2000 kg 2480 kg
Motor típus Yanmar 4TNV84T Kubota V3300DI
Motor teljesítmény 38,5 kW (52 LE)/2800 1/perc 54,9 kW (75 LE)/2600 1/perc
Hidraulika rendszer Rexroth Rexroth
Üzemi hidraulika nyomás 25 MPa 25 MPa
Hidraulika vezérlés 70,0 + 33,6 l/perc 82,2 + 41,6 l/perc
Irányítás csúszókormányzás csúszókormányzás
Haladási sebesség 0~13,6 km/h 0~12,6 km/hVerbis Kft.
www.verbis.hu

2008-11-28