kezdőoldal oldaltérkép kapcsolat impresszum

CÉGÜNKRŐL


VERBIS Kft minőségi építőgép és alkatrész kereskedelem

Budapest XV. kerület Mélyfúró u. 2/E szám alatt, 4000 m2-es telephelyünkön 1400 m2-es csarnoképületben 300 m2-es bemutatóteremmel, 250 m2-es szervizműhellyel, 600 m2-es raktárral, 250 m2-es irodával és oktatóteremmel várjuk ügyfeleinket.Telephelyünk - Budapest XV. kerület Mélyfúró u. 2/E

Nálunk megtalálja az építőiparban, betontechnológiában, földmunkában, kertépítésben, állattenyésztésben, mezőgazdaságban használt általános és célgépek szinte teljes spektrumát, és a hozzájuk tartozó alkatrészeket és kiegészítő adaptereket (hidraulikus adapterek, bontó, ásó, árokásó, kotró, törőkanál, roppantó olló, őrlő olló, tömörítő, fúró, vágó, fűnyíró, hómaró, szárzúzó, betonkeverő, seprő, stb.).

Emellett gyakorlatilag minden ismert építőipari, ipari, mezőgazdasági erőgéphez, motorhoz kínálunk gyári, illetve azzal megegyező minőségű utángyártott alkatrészeket: motorikus alkatrészek, traktoralkatrészek, targoncaalkatrészek, olajszűrők, levegőszűrők, földmunkagép, rakodógép és más építőgép alkatrészek.

A VERBIS Kft valamennyi az általa forgalmazott földmunkagép és targonca teljeskörű szerviz szolgáltatásával is áll vevői rendelkezésére.


ÉPÍTŐGÉPEK ÉS ÉPÍTŐGÉP ALKATRÉSZEK


VERBIS KFT - ALKATRÉSZ KÍNÁLAT

A Verbis Kft 1998-ban jelent meg a magyar gép- és alkatrészpiacon, kezdetben két angliai központú nemzetközi vállalat, a Vapormatic Co. és a Coopers Filters magyar képviselőjeként.

A Vapormatic Co.(Exeter) Ltd. egy multinacionális traktoralkatrész kereskedő vállalatcsoport több, mint 20.000 cikkelemből álló választékkal, mellyel lefedi az Európában elterjedt minden jelentősebb traktormárka alkatrész szükségletét motorikus, erőátviteli, hidraulikus és tartozékok árucsoportokban. Az általuk forgalmazott termékek szélsőséges igénybevételekre lettek méretezve, forgalmazásuk pedig a legszigorúbb minőségi kritériumoknak is megfelel, mint azt az ISO9002 és BS5750 tanúsítványok is igazolják.

A Coopers Fiaam Filters a Sogefi autóipari cégcsoport tagjaként 1919 óta gyárt szűréstechnikai termékeket gyári beszállítóként szinte az összes ismert márkához. A cég abszolút minőségre való törekvését jellemzi, hogy rendelkezik minden minőségi tanúsítvánnyal, beleértve a BS5750 Part 1 (ISO9001) és a FORD Q1 egész világra érvényes bizonyítványát.

alkatrészekA Verbis Kft, mint a Coopers Fiaam magyarországi disztribútora a szűrők teljes választékát kínálja mezőgazdasági- és ipari erőgépekhez, traktorokhoz, könnyű- és nehéz teherautókhoz, ipari szűrőrendszerekhez, stb. a termékek kiváló minőségéhez képest meglepően kedvező áron.

Az alkatrészkínálat hamarosan kibővült az amerikai FP-DIESEL, MAXIFORCE és az angol KM PRODUCTS motoralkatrész és a spanyol COMFORSA és SANZ főtengelygyártók választékával, szinte tökéletesen lefedve az ipari dízel motorok alkatrészigényét. Az FP-DIESEL, a MAXIFORCE és a KM PRODUCTS termékeit a Verbis Kft elsőként kezdte forgalmazni Magyarországon.

Gyári alkatrészeket forgalmazunk a finn SISU-VALMET, a japán ISUZU, KUBOTA, MITSUBISHI és YANMAR motorokhoz, de kínálatban szerepelnek a CLARK, DANA-HURTH, SPICER, ZF erőátviteli elemek és alkatrészek is.

Napjainkban már több mint 40 európai és amerikai beszállítóval dolgozva a Verbis Kft gyakorlatilag minden ismert építőipari, ipari, mezőgazdasági erőgéphez, illetve motorhoz kínál raktárkészletről, vagy rövid szállítási határidővel gyári, vagy azzal megegyező minőségű márkás utángyártott alkatrészeket, kiemelve a következő márkákat:

Motorikus alkatrészek:
CASE/IH, CATERPILLAR, CUMMINS, DAVID BROWN, DETROIT DIESEL, DEUTZ, FIAT, FORD-NEW HOLLAND, HATZ, ISUZU, JOHN DEERE, KOMATSU, KUBOTA, LEYLAND, LOMBARDINI, MAN, MERCEDES, MITSUBISHI, MWM, PERKINS, SCANIA, SISU-VALMET, VOLVO, YANMAR
Földmunka-, rakodó- és egyéb építőgép alkatrészek:
CASE, CATERPILLAR, DAEWOO, FIAT, FORD-NEW HOLLAND, GRADALL, HYUNDAI, JCB, KOMATSU, KUBOTA, MASSEY FERGUSON, POCLAIN, SAMSUNG, VENIERI, VOLVO stb.
Traktoralkatrészek:
CASE/IH, DAVID BROWN, DEUTZ, FENDT, FIATAGRI, FORD-NEW HOLLAND, JOHN DEERE, MASSEY FERGUSON, RENAULT, ZETOR stb.
Targoncaalkatrészek:
BALCANCAR, CLARK, DAEWOO, FIAT, GEHL, HYSTER, KALMAR, KOMATSU, LINDE, MITSUBISHI, NISSAN, TOYOTA, YALE stb.


VERBIS KFT- GÉPKÍNÁLAT

AVANT TECNO - UNIVERZÁLIS MINIRAKODÓK

Avant minirakodók A Finnországi Tamperében készülő rendkívül sokoldalú Avant kisgépek alkalmasak a legkülönbözőbb szűk terekben - építőiparban, mezőgazdaságban, kert- , és parképítés, illetve fenntartás során jelentkező - feladatok professzionális ellátására, legyen az földmunka, rakodás, vagy akár fűnyírás.

Az Avant Tecno Oy 1991-es alapítása óta gyors növekedésének köszönhetően az 1000 kg alatti rakodógépek szegmensében piacvezető pozíciót szerzett meg. Az Avant a legmodernebb gyártási technológiákkal, valamint a sorozatgyártás előnyeivel állítja elő gépeit. Az Avant minőségi rendszer szállítás előtti alapvető része a minőség ellenőrzés, tesztelés, és az átfogó próbaüzem minden gép esetén.

CSÚSZÓKORMÁNYZÁSÚ GÉPCSALÁD - AVANT 300-as széria - kiváló manőverezhetőség, helyben fordul, egyszerű, robusztus konstrukció, kiemelkedő ár-érték arány.

CSUKLÓTÖRZSŰ GÉPCSALÁD - AVANT 200, 400, 500, 600, 700 széria - nem sérti az érzékeny felületeket (pl. pázsit, térburkolat stb.), egyszerűen vezethető és kezelhető, alacsony súlypont, kivételes stabilitás, jelentéktelen gumikopás.

Motorválaszték:
13 LE négyütemű Honda benzines, 14-28 LE Kubota dízel motorok, vonóerő: 560 kp-tól 1700 kp-ig, állandó 4x4 hidrosztatikus meghajtás, segédhidraulika: 23 l/min, 185 bar és 70 l/min 230 bar között, hidraulikus emelőkapacitás: 200 kp-tól 1400 kp-ig, szélesség: 790-1400 mm, önsúly: 530-1700 kg

A hat különböző méret és teljesítménykategóriában készülő gépek több mint 100 féle tartozékkal rendelhetők: Pl: Árokásó- kotró szerelékek 2m és 2,5m munkamélységgel, láncos kotró 90 cm munkamélységgel, 10-15 cm munkaszélességgel. Különböző méretű és kialakítású kanalak földmunkára, könnyű anyagok rakodására, hótolásra, 4 az 1-ben kanál, talajfúrók 150-900 mm átmérőjű fúrófejekkel, útseprűk, fűnyíró, talajmaró, szárzúzó, aprítékoló, rönkmaró, targoncavilla, szilázsvilla, bontókalapács, stb.

VF VENIERI - KOTRÓ-RAKODÓ ÉS HOMLOKRAKODÓ GÉPEK

Venieri rakodó gép Az olaszországi Ravenna melletti Lugo-ban található VF Venieri S.p.a. 1947 óta gyárt földmunkagépeket és azon ritka családi tulajdonú vállalkozások közé tartozik, melyek a folyamatos kutató-fejlesztő tevékenységnek köszönhetően magas műszaki színvonalú és kiváló minőségű gépeket gyártva sikeresen megőrizték függetlenségüket globalizálódó világunkban.

VF Venieri kotró-rakodók, a kategória legsokoldalúbb gépei:

  • Csuklótörzsű kotró-rakodógépek (6.23B, 8.23D és 10.23C típusok)
    Hidrosztatikus összkerékhajtással, középen a fülke alatt elhelyezett erőteljes motorokkal (Perkins 86LE, 105LE és 117LE), 20 fokig oszcilláló, hidraulikusan kiegyenlített hátsó tengellyel, kiemelkedő fordulékonyság és stabilitás a terhelésérzékelő "load sensing" kormányhidraulika rendszernek köszönhetően, ROPS-FOPS vizsgás, hangszigetelt kabinok. Homlokrakodó kanáltérfogat: 1 - 1,60 m3. Kotrási mélység: 4,3 - 6 m. Max. működő tömeg: 7.400 - 9.000 kg.
  • Négykerék-kormányzású merevvázas kotró-rakodógépek (10.33B típus)
    Hidrosztatikus összkerékhajtással, középen a fülke alatt elhelyezett motorral (Perkins 105 LE) és hidrosztatikával , ROPS-FOPS vizsgás, hangszigetelt kabinok. Homlokrakodó kanáltérfogat: 1,2 - 1,5 m3. Kotrási mélység: 4,8 - 5,8 m. Max. működő tömeg: 8.800 kg.
  • VF Venieri 1.33B mini kotró-rakodó
    Kompakt, sokoldalú és erős. Kis méretei, a négykerék-kormányzásból adódó csekély fordulási sugara, a hidrosztatikus hajtása és a közúton is használható kialakítása (sebesség: 20 km/h) miatt a gép egyedülálló kategóriájában. Motorteljesítmény: 54 LE (Perkins). Homlokrakodó kanáltérfogat: 0,4 m3 (emelőképesség targoncavillával: 950 kg). Maximális kotrási mélység: 2,75 - 3,25 m. Max. működő tömeg: 3.300 kg.

VF Venieri csuklótörzsű homlokrakodók

Kiemelkedő méret- és teljesítményválaszték. Csuklótörzsű kotró-rakodógépek hidrosztatikus összkerékhajtással, hátul elhelyezett erőteljes motorokkal (54 LE-től 177 LE-ig), 20 fokig oszcilláló, hidraulikusan kiegyenlített hátsó tengellyel, Z vagy parallel geometriájú homlokrakodó kinematika, kiemelkedő fordulékonyság és stabilitás, ROPS-FOPS vizsgás, hangszigetelt kabinok. Kanáltérfogat: 0,7 m3-től 3,5 m3-ig. Max. működő tömeg: 4.400 kg-tól 14.600 kg-ig.

FEELER VILLÁSTARGONCÁK

Feeler villástargonca A szerszámgépiparban már jól ismert FEELER márkanéven készülnek targoncáink a kínai Hangzhounban, a taiwani illetőségű Fair Friend Ent. Group tulajdonában levő új gyáregységben. A tetszetős megjelenésű és jó minőségű targoncákat a VERBIS Kft 2008 óta forgalmazza Magyarországon.

A FEELER cég, hogy kilépjen a középszerűségből, merész lépésre szánta el magát, és az országba érkező targoncagyártói tapasztalatokat felhasználva, továbbá a japán mérnökök irányításával fejlesztette tovább termékcsaládját. Magyarországon közel tíz éve üzemeltetnek kínai targoncákat a felhasználók, meglepően jó tapasztalatokkal.

A gázüzemű targoncákba a legújabb fejlesztésű eredeti NISSAN K21, K25 és TB42G motorokat építik be. A dízelüzemű gépekben szintén az eredeti Yanmar, PERKINS és Volvo legkorszerűbb motorjai találhatók. Mind irányváltásban, mind pedig az olajelosztók tekintetében is a legújabb fejlesztésű elemeket használják. Évről évre újabb műszaki változtatások és fejlesztések kerülnek a targoncákba, hogy növeljék a biztonságot és fokozzák a kényelmet.

A FEELER választékában szereplő elektromos targoncák alacsony karbantartás-igényű és energiatakarékos, váltóáramú gépek. Az akkumulátorok cseréje is rendkívül egyszerűen és praktikusan végezhető. A targoncák nincsenek túlbonyolítva különböző elektronikus vezérlésekkel, ennek eredményeként kisebb a meghibásodások veszélye és egyszerűbb a javítás. A beépített akkumulátorok HAWKER, illetve VARTA gyártmányúak.

A dízel targoncák gépcsalád-választéka a következőképpen épül fel: 1,5 tonnától 5 tonnáig; 5 tonnától 10 tonnáig és 10 tonnától 42 tonnáig. A benzin-gázüzemű targoncák a még gazdaságos teherbírás-tartományban 1,5 tonnától 5 tonnáig kaphatók. Az elektromos targoncák választéka három- és négytámaszú változatban 1,3 tonnától 3,5 tonna teherbírásig terjed. Az oszlopszerkezetek simplex, vagonban járó és triplex változatokban, 6 méter emelőmagasságig készülnek. A kerekek igény szerint fúvott, szuperelasztikus, illetve nyomot nem hagyó kivitelben rendelhetők szimpla vagy dupla elsőkerék-megoldással. A biztonsági övvel ellátott komfort ülések a kezelő súlyához állítható rugózással rendelkeznek, az ülés előre- hátra állítható a kezelő kényelmének megfelelően, a háttámla döntése pedig szintén beállítható. A gépeket igény szerint oldalmozgatással és jó kilátással rendelkező fűtött kabinnal is forgalmazzuk. A villakocsik az ISO-szabvány szerinti méretekkel rendelkeznek, ennek megfelelően bármely adapterforgalmazó terméke felszerelhető a targoncákra.

A gyár elegendő mennyiségű alkatrészt tart raktáron a VERBIS Kft telephelyén, hogy ezzel is gyorsítsa az esetleges meghibásodások elhárítását, de szükség esetén Kínából is három nap alatt tud alkatrészt szállítani.

A targoncák szervizellátottsága országos lefedettségű, ami azt jelenti, hogy valamennyi gépünk szervizelését 50 km-es körzeten belül meg tudjuk oldani.

A FEELER targoncákról részletesebb információt talál a www.feeler-targonca.hu honlapunkon.

SANY ÉPÍTŐGÉPEK

Sany építőgép Az európai ésszel szinte felfoghatatlan gyorsasággal fejlődő kínai nehézipar egyik legsikeresebb képviselője a SANY Heavy Industry Co. Ltd. A cég fő jelmondata úgy hangzik, hogy "A MINŐSÉG MEGVÁLTOZTATJA A VILÁGOT" és ennek érdekében mindent meg is tesznek, az éves bevétel 5-7%-át kutatás-fejlesztésre fordítják, melynek eredményeképpen ma itt működik Kína egyik vezető technológiai fejlesztő centruma. A komoly befektetések eredményeképpen mára a SANY az építőgépgyártás minden szegmensében képviselteti magát kiterjedt gépválasztékkal a magas- és mélyépítés, betontechnológia, útépítés, daruk stb. területeken 8 fő gépcsoportban 50 különböző terméket kínálva.

A betonpumpákból, beton- és aszfaltkeverő üzemekből, lánctalpas kotrógépekből, gréderekből, úthengerekből, aszfaltmarókból, cölöpfúró gépekből, konténeremelőkből és lánctalpas darukból álló hatalmas választékból a Verbis Kft szerezte meg a kotrógépek és gréderek importőri jogát.

A lánctalpas kotrógépek európai piacra szánt modelljei EURO 3-as Cummins motorral, Kawasaki főszivattyúval, fordítómotorral, vezérlőtömbbel és a SIEMENS által szállított elektronikával vannak felszerelve. A grédereknél a SANY alkalmazott a világon először teljesen hidrosztatikus meghajtást, a szabadalmaztatott technológia ma is mintaként szolgál a cég hazai és nemzetközi versenytársainak, akárcsak a betonszivattyúk esetén, melyből a SANY gyártja a világon a legnagyobbat, 86 m-es hosszal.

SUNWARD CSÚSZÓ KORMÁNYZÁSÚ RAKODÓGÉPEK ÉS MINIKOTRÓK

Sunward építőgép A hunani székhelyű vállalat 2006 óta szállít Európába minikotrókat és csúszó kormányzású rakodógépeket. A gépek rendkívül jó ár-teljesítmény aránnyal rendelkeznek, és számos saját szabadalom fűződik hozzájuk.

A Sunward gépek vázkialakításuknak köszönhetően rendkívül kompakt méretekkel rendelkeznek. A gépcsalád előnyei közé tartozik továbbá a könnyű karbantartás, a kiváló összhang a Kubota, vagy Yanmar erőforrás és a Rexhroth hidraulika rendszer között.

Junattan cölöpöző gép

JUNTTAN, ENTECO ÉS SANY HIDRAULIKUS CÖLÖPÖZŐ BERENDEZÉSEK

A Junttan a világ egyik elismerten vezető hidraulikus cölöpöző berendezés gyártója széles választékkal mind a vert, mind a fúrt cölöptechnológiákhoz, míg az ENTECO a kis és közepes méretű (20-50 tonna) cölöpfúró berendezésekre szakosodott.

IHIMER - MINIKOTRÓK, MINIDÖMPEREK, CSÚSZÓKORMÁNYZÁSÚ RAKODÓK ÉS KOSARAS EMELŐGÉPEK

Ihimer minikotró Még 2002 augusztusában közös vállaltot hozott létre a japán IHI nehézipari óriáscég kotrógépgyártó divíziója (IHI Construction Machinery Ltd.) és az olasz Imer Group. A két cég nevének összeolvasztásából született meg az IHIMER elnevezés.

Az új vegyes vállalat révén az IHI az általa gyártott minikotrók értékesítési pozícióit akarta javítani Európában, amely mára a kisméretű földmunkagépek legnagyobb piacává avanzsált. Az Ihimer európai piacra szánt kínálata jelenleg 17 típusból áll, a paletta legkisebbik tagja a 9VX mindössze 973 kg-os önsúllyal bír, míg a legnagyobb az Ihimer 80VX a nyolctonnás gépcsalád illusztris példánya.

Megújult az IHIMER minidömper családja is, melynek legújabb, Carry105 elnevezésű modellje - az opcionális eszközök széles palettájának köszönhetően is - széleskörűen használható a szűk terek legkülönbözőbb anyagmozgatási feladataira. Kiemelten jól használható faiskolákban, kertészetekben végzendő feladatokra.

Megbízható, gyors, szervóvezérlésű joystick, kompakt méretek: ezek a legfőbb jellemzői az IHIMER új, AS12 típusjelzésű csúszókormányos rakodójának, olyan gépet kínálva szűk munkaterületekhez, amely maximális rugalmasság mellett is komoly teljesítményt garantál.

Az IHIMER 2009. áprilisban mutatta be az önjáró, lánctalpas kosaras emelőgép családot (LEM 1200, LEM 1500 és LEM 1800 típusokkal), melyekhez 2010-ben társult LEM 2200 típus, megcélozva a nagyobb magasságokban tevékenykedő piaci szereplőket és kiszolgálva a földmunkások növekedő igényeit. A LEM2200 típus egy innovatív lánctalpas kosaras emelő kiemelkedő tulajdonságokkal: szuper könnyű, agilis és egyszerűen szállítható. Kiemelkedő használati rugalmasságát a variálható stabilizációs lehetőségeknek köszönheti, ezzel lehetővé teszi a berendezés használatát korábban elképzelhetetlen helyeken is. Minden kitámasztó láb két különböző - a többitől független - nyitási pozícióval rendelkezik. A jelentős szabad hasmagasság extrém, nehéz terepviszonyok és lejtők esetén is használhatóvá teszik a berendezést.

IMER - ÉPÍTŐIPARI, HABARCS- ÉS BETONTECHNOLÓGIAI GÉPEK

Imer betonkeverő Az 1962-ben alapított vállalkozás folyamatosan bővíti tevékenységét és választékát és egyre erősebb jelenléttel bír a nemzetközi piacokon is. Az IMER GROUP ma Olaszországban öt gyárral rendelkezik, de Törökországban és Mexikóban is működik már egy-egy gyártóbázisa. Az ügyfélszolgálatban és értékesítésben a toszkánai központot kilenc külföldi leányvállalat támogatja.

Termékek: vakológépek, esztrich pumpák, csavarszivattyúk, betonszivattyúk, habarcskeverők, betonkeverők, bolygóműves kényszerkeverők, rotoros simítók, fugavágók, asztali vizes vágógépek, csempevágók, cserépvágók, térkő vágók, téglavágók, fafűrészek, ipari csörlők.

ITECO

Iteco építő gép Az ITECO gyár Pegognaga-ban (Mantua) helyezkedik el 15.000 m2 területen, ahol 4.700 m2 alapterületű épület ad otthont a gyártósornak, a K+F-nek és az eladás utáni szolgáltatásoknak, beleértve az alkatrészellátást is. Itt születnek a választék gépei: a vontatható és önjáró ollós emelők, az önjáró teleszkópgémes emelők, stb. melyek kialakításánál nagy figyelmet fordítanak a környezetbarát megoldásokra. A cég alapfeladatának tekinti, hogy gépeivel lefedje az ezen a területen jelentkező piaci réseket, valamint a gépeik tulajdonságai egyedivé, kiemelkedővé tegyék azokat.

A gépeket elektromos vagy dízelmotorral, illetve ezek kombinációjával gyártják, épületen belül és kívül is egyaránt alkalmazhatóak. A hajtáslánc elemei minden típusnál az alvázszerkezeten belül foglalnak helyet. Ez a kompakt egység oldalról nyitható vagy fiókszerűen kihúzható, így karbantartás esetén egyszerűen hozzáférhető. A korszerű, hajtásrendszereknek és jó minőségű akkumulátoroknak köszönhetően a működési idő és az élettartam az átlagnál jóval hosszabb.

Az egyik legkényesebb felhasználási területet az élelmiszerraktárak jelentik, ahol a szennyeződés (pl. olajfolyás) legkisebb mértéke is kizáró tényező. Az ITECO gépek elektromos kormányművei teljesen olajmentesek, kizárva az olajszennyeződést, emellett 90°-ban elfordíthatók, ami segíti a pozícionálást és raktári sorok közötti közlekedést.

Beltéri használatnál gyakran okoznak problémát a keskeny ajtók, vagy szűk raktári sorközök. Az ITECO legkeskenyebb önjáró elektromos berendezése mindössze 775 mm széles, a vontatott kivitel pedig 760 mm. A szerelőkosarak szélesíthetősége az egyes kategóriákon belül kiemelkedő, kisebb típusoknál is már 1400 mm anélkül, hogy ez a teherbírást, vagy az elérhető munkamagasságot korlátozná.

A terméklista bajnoka 1000 kg teherbírással képes több, mint 15 m2 munkaterületet biztosítani 16,9 méter munkamagasságban, de valamivel kisebb teherbírás mellett létezik 19,0 méteres munkamagasságot elérő ITECO ollós emelőgép is.

A kínálat minden gépénél megengedett a teljes kitolás melletti helyzetváltoztatás, melyet a borulás elleni, ún. "kátyúvédelemmel" biztosítanak. Ez egy kitolással párhuzamosan, mechanikusan működő, talajfelszínhez folyamatosan közeledő támaszték, amire a gép feltámaszkodhat, ha véletlenül kátyúba hajtunk.

MIKASA TALAJTÖMÖRÍTŐ GÉPEK

Mikasa kisgépek A japán Mikasa a világ egyik vezető vibrációs tömörítő gép gyártója, melynek kiváló minőségű termékeit a magyarországi képviseletet ellátó Verbis Kft rendkívül kedvező árszinten kínálja.

Főbb termékcsoportok:
- Döngölőbékák 46-84 kg-ig négyütemű Honda benzines, és Yanmar dízel motorokkal,
- Normál (44-99 kg-ig) és reverzibilis lapvibrátorok (64-700 kg-ig) széles méret, tömeg és motorválasztékkal.
- Padkahengerek 570-950 kg-ig 355-457 mm dobátmérővel, víztartállyal, Yanmar dízel motorral.

Auger torque talajfúró gép

AUGER TORQUE HIDRAULIKUS TALAJFÚRÓK

Az angol AUGER TORQUE a lehető legszélesebb választékot kínálja hidraulikus meghajtású fúróhajtóművekből és fúrószárakból minikotrókhoz, kompakt rakodókhoz, kotró-rakodókhoz, teleszkópos rakodókhoz, kotrógépekhez és önrakodó darus teherautókhoz akár 57 kNm nyomatékkal, 1500 mm-es fúrószár átmérővel is.

ENAR BETONVIBRÁTOROK ÉS VIBRÁTORGERENDÁK

Enar betonvibratorok és vibrátorgerendák A spanyol ENAR a vibrációs betontömörítés széles választékát kínálja:
- Tűvibrátorok villanymotoros, tápegység/bovdenes, pneumatikus, nagyfrekvenciás, fejmotoros stb. kivitelben.
- Motoros simítógerendák különböző gerendaprofilokkal, széles motor és teljesítményválasztékkal.

OPTIMAL HIDRAULIKUS FAKIEMELŐK

Optimal hidraulikus fakiemelő

A német Optimal a világ vezető gyártója a hidraulikus, földlabdás fakiemelő berendezések területén. A homlokrakodó, illetve kotrógépekre szerelhető berendezések 45 cm-es átmérőtől a 300 cm-es átmérőjű földlabda méretig használhatók, mellyel akár igen koros fák áttelepítése is megoldható páratlan (több mint 90%-os) túlélési valószínűséggel.

MB TÖRŐKANALAK, ROSTAKANALAK

BF 90.3 pofás törőkanál

Az MB (Meccanica Breganzese) törőkanalak kiemelkedő teljesítményeket és konkrét előnyöket ajánlanak. Az MB törőkanál a legnaprakészebb és innovatívabb válasz a munkaterületeken jelentkező törési igényekre. Az egyedülálló konstrukciójú berendezés bármilyen kotrógéphez illeszthető, amivel radikális változásokat generál a földmunkás szektorban.

A piacon elsőként megjelenő MB törőkanalak továbbra is piacvezetők a munkaterületeken keletkező bontási anyagok helyi feldolgozásában, jelentősen csökkentve a feladathoz szükséges gépigényeket csakúgy, mint a szállítási, kezelési, lerakói költségeket, megoldva a tárolási problémákat.

Minden MB törőkanál típushoz rendelkezésre áll az egyszerűen felszerelhető vasszeparátor, amely nélkülözhetetlen eszköz a betonvas egyszerű és gyors kiválogatásához a tört anyagból.

FEJLESZTÉS, MEGTAKARÍTÁS és PROFIT, ezek az MB márkájú törőkanál által nyújtott kézzelfogható előnyök.

A bontott anyagok gyors és hatékony szétválogatásához az MB három különböző méretű - dobrosta elvén működő - rostakanalat kínál. Az MB-S típusú rostakanalak kiválóan használhatók természetes anyagok méret szerinti szétválasztására mind a törés előtti, mind a törés utáni fázisokban, akár 60%-al csökkentve a törési költségeket.

Az MB adapterek lehetséges felhasználási területei: bontás, útépítés, földmunka, bányászat, környezeti helyreállítási munkálatok, újrahasznosítás, stb.

MANTOVANIBENNE - BONTÓESZKÖZÖK MODENÁBÓL

Mantovanibenne bobtóeszközök A MANTOVANIBENNE vezető pozíciót vívott ki az európai eszközgyártók között a fejlett technológiai hátteréből fakadóan rendkívül magas műszaki színvonalon tervezett és gyártott bontó-, és újrahasznosító berendezéseivel.

A központosított folyamatvezérlésű, legmodernebb technológiát felvonultató gyártóüzemből kikerülő különleges igénybevételre szánt bontó- és rakodókanalak, vágó-, őrlő- és roppantó ollók, gyorscsatolók minőségét világszerte elégedett felhasználók ezrei bizonyítják.

GARBIN - FOLYAMATOS ÁROKÁSÓK

Garbin árokásó gépek

Az olasz GARBIN GROUP SRL. a láncos és serleges árokásók rendkívül széles választékát gyártja a kiskertek öntözéstelepítéséhez ajánlott kézimozgatású minikotrótól a 11 tonnás önjáró célgépig. A palettában megtalálhatók a hidraulikus meghajtású (kotrószerelékre, vagy kompakt rakodóra illeszthető) láncos szerelékek, vagy a traktorok három pont felfüggesztésére illeszkedő TLT hajtású társaik csakúgy, mint a gumilánctalpas, önjáró szerkezetek különböző teljesítmény és méretkategóriákban.

Tabe törőfej

TABE és BETA TÖRŐFEJEK

A spanyol TABE bontókalapácsok választéka 12 típusból áll 80 kg és 3300 kg között. Közös jellemzőjük az egyszerű, robusztus kivitel, az egy darabban öntött ház, a precíz illesztések és a jó minőségű anyagok használatából is fakadó hosszú élettartam.

A TABE értékesíti Európában, a Verbis Kft pedig Magyarországon a kiemelkedő ár-érték arányú, európai technológiával, Kínában készülő BETA bontókalapács családot.

Lotus rámpa

LOTUS ALUMÍNIUM FELHAJTÓRÁMPÁK

Az olasz LOTUS rámpák sajtolt könnyűfém szekciók felhasználásával készülnek melyek kivételes mechanikai szilárdsággal rendelkeznek. Ezeket a speciális ötvözeteket kimondottan high-tech célokra fejlesztették ki. Az összeállítás és a hegesztés speciális berendezésekkel történik, melyek kimondottan a LOTUS rámpákhoz használt alumínium ötvözet kivételes igényeihez lettek kifejlesztve.

D'AVINO ÖNJÁRÓ, ÖNRAKODÓ BETONMIXEREK

D'avino önjáró, önrakodó betonmixer

Az olasz AMOG SRL. az 1970-es évek közepétől gyárt önjáró, önrakodó betonmixereket, melyekkel a folyamatos fejlesztésnek, a kiváló minőségű anyagoknak és technológiáknak köszönhetően komoly elismerést vívott ki magának mind a szakmai, mind a felhsználói berkekben.

ATLAS COPCO HIDRAULIKUS, PNEUMATIKUS ÉS BENZINÜZEMŰ KÉZISZERSZÁMOK

Atlas Copco hidraulikus kéziszerszámok

A svéd ATLAS COPCO a nemzetközi építőgép piac egyik vezető képviselője a magas technológiai szintet képviselő, hidraulikus, pneumatikus, illetve benzines meghajtású bontó/daraboló kéziszerszámok választékával.

A kínálatban megtalálhatók a kompakt méreteik és kiemelkedő teljesítményük miatt egyre népszerűbb hidraulikus tápegységek által hajtott, különböző méretű és teljesítményű bontókalapácsok, vésőkalapácsok, fúrókalapácsok, magfúrók, tárcsás vágófűrészek, kézi cölöpleverők, kihúzók, földelő szonda beverők, oszlopfurat fúrók, víz- és iszapszivattyúk, stb.

TSURUMI MERÜLŐSZIVATTYÚK ÉS MOTOROS SZIVATTYÚK

Tsurumi szivattyúk A szivattyúipar vezető innovátoraként számon tartott Tsuruminál a minőség egyetlen szintje létezik - a legjobb. Az építőipari, nehézipari és szennyvízkezelői piacokra a Tsurumi több mint 1800 különböző szivattyúmodellt kínál bármilyen folyékony halmazállapotú anyaghoz, akár 170 m emelőmagasságig, és 330 m3/perc szállítási teljesítményig, 0,15 kW-tól egészen 300 kW-ig terjedő motorválasztékkal.

A Tsurumi szivattyúk felhasználási területei a teljesség igénye nélkül: alagútfúrás, homok- és bentonit szuszpenziók szivattyúzása, vízszintsüllyesztés, szennyvíztisztító technológiák, oxigénbevitel aktíviszapos folyamatokhoz, betonkeverő üzemek vízülepítő tartályai, üledék és fekália kiszivattyúzása, homokfinomítás kvarcit bányákban, nyíltszíni bányaaknák víztelenítése, föld alatti helyiségek elárasztás elleni védelme, hordozójárműre szerelt mobil mosóberendezések és tűzoltóautók vízellátása, fémipari, élelmiszeripari stb. folyamatok technológiai vízellátása akár "hortyogó" (vízszintes helyzetű) üzemmódban.

POWER BARROW MOTOROS TALICSKÁK

Power barrow motoros talicskák A műszaki és gazdaságossági szempontok alapján a Power Barrow az egyik legjobban sikerült motoros talicska család, amely a közelmúltban került az európai piacra. Az erős Honda motor és a nagyméretű kerekek segítségével a talicska - akár egyharmad tonna terheléssel is - megbirkózik a komolyabb akadályokkal és a meredek emelkedőkkel is. Sebessége kétszerese a lánctalpas gépekének, fenntartási költsége viszont csak negyedannyi.

HANJIN D&B FÚRÓBERENDEZÉSEK

Hanjin D&B fúrók

A Dél-koreai HANJIN D&B CO. Ltd. által gyártott önjáró, illetve teherautó alvázra szerelt fúrógépek alkalmasak geotermikus fúrásokhoz, kútfúráshoz és tesztfúrásokhoz többezer méter fúrásmélységig.

A cég kínálatában szerepel továbbá az akár 4000 m mélységig használható, szabadalmaztatott "vizes kalapács", és a SONIC technológia is.

Sirmex gépek

SIRMEX BETONACÉL HAJLÍTÓ-VÁGÓ BERENDEZÉSEK

Az olasz Sirmex komplett választékot kínál a betonacél megmunkáláshoz hajlító, vágó, és kombinált berendezésekből egészen 60 mm betonacél átmérőig. A Sirmex termékeit a fejlett vezérlés, praktikus kialakítás és kedvező ár-érték arány jellemzi.

EMZ ÁRAMFEJLESZTŐK

EMZ generátor

Az olasz EMZ kimondottan professzionális felhasználóknak szánja áramfejlesztői berendezéseit, melyeket 1 kVA-től egészen 495 kVA-ig terjedő választékban gyártja, akár szuper zajcsillapított kivitelben is.

A EMZ generátorok előnye a széles választék és a megbízható minőség mellett a kedvező árszint is.

SIMEX MUNKAESZKÖZÖK

Simex gépek Az olasz SIMEX SRL. kimagaslóan innovatív tartalmú munkaeszközeivel hívja fel magára mind jobban a szakma figyelmét. Főbb termékeik:
-ST sorozatú aszfaltterítő adapterek kompakt rakodókhoz
-PL sorozatú önszintező aszfaltmaró kompakt rakodókhoz, kotrórakodókhoz, homlokrakodókhoz
-TF sorozatú forgó marófejek kotrógépekhez
-CB sorozatú törőkanalak kompakt rakodókhoz
-T sorozatú tárcsás maróberendezések