kezdőoldal oldaltérkép kapcsolat impresszum

CÉGÜNKRŐL

Telephelyünk - Budapest XV. kerület Mélyfúró u. 2/E

VERBIS Kft minőségi építőgép és alkatrész kereskedelem

Budapest XV. kerület Mélyfúró u. 2/E szám alatti központi telephelyünkön 1400 m2-es csarnoképületben 300 m2-es bemutatóteremmel, 250 m2-es szervizműhellyel, 600 m2-es raktárral, 250 m2-es irodával és oktatóteremmel várjuk ügyfeleinket.

Telephelyünk - Budapest XV. kerület Mélyfúró u. 2/E

Vevőink magasabb szintű kiszolgálása érdekében megnyitottuk bátonyterenyei telephelyünket (3070 Bátonyterenye, Ózdi út 15.) és hamarosan nyílnak hajdúböszörményi (4220 Hajdúböszörmény, Bánság tér 8.) és lengyeltóti (8693 Lengyeltóti, külső Fonyódi u. 10.) telephelyeink is, ahol értékesítési és szervizszolgáltatásokkal állunk partnereink rendelkezésére.

Nálunk megtalálja a mély- és magasépítésben, betontechnológiában, földmunkában, kertépítésben, állattenyésztésben, mezőgazdaságban használt általános és célgépek szinte teljes spektrumát, a hozzájuk tartozó alkatrészeket és kiegészítő adaptereket, munkaeszközöket (hidraulikus adapterek, bontó, ásó, árokásó, kotró, törőkanál, roppantó olló, őrlő olló, tömörítő, fúró, vágó, fűnyíró, hómaró, szárzúzó, betonkeverő, seprő, stb.).

Emellett szinte minden ismert építőipari, ipari, mezőgazdasági erőgéphez, motorhoz kínálunk gyári, illetve azzal megegyező minőségű utángyártott alkatrészeket:  motorikus alkatrészek, traktoralkatrészek, targoncaalkatrészek, olajszűrők, levegőszűrők, földmunkagép, rakodógép és más építőgép alkatrészek.

A VERBIS Kft valamennyi az általa forgalmazott földmunkagép és targonca teljeskörű szerviz szolgáltatásával is áll vevői rendelkezésére.


ÉPÍTŐGÉPEK ÉS ÉPÍTŐGÉP ALKATRÉSZEK


VERBIS KFT - ALKATRÉSZ KÍNÁLAT

A Verbis Kft 1998-ban jelent meg a magyar gép- és alkatrészpiacon, kezdetben két angliai központú nemzetközi vállalat, a Vapormatic Co. és a Coopers Filters magyar képviselőjeként.

A Vapormatic Co.(Exeter) Ltd. egy multinacionális traktoralkatrész kereskedő vállalatcsoport több, mint 20.000 cikkelemből álló választékkal, mellyel lefedi az Európában elterjedt minden jelentősebb traktormárka alkatrész szükségletét motorikus, erőátviteli, hidraulikus és tartozékok árucsoportokban. Az általuk forgalmazott termékek szélsőséges igénybevételekre lettek méretezve, forgalmazásuk pedig a legszigorúbb minőségi kritériumoknak is megfelel, mint azt az ISO9002 és BS5750 tanúsítványok is igazolják.

A Coopers Fiaam Filters a Sogefi autóipari cégcsoport tagjaként 1919 óta gyárt szűréstechnikai termékeket gyári beszállítóként szinte az összes ismert márkához. A cég abszolút minőségre való törekvését jellemzi, hogy rendelkezik minden minőségi tanúsítvánnyal, beleértve a BS5750 Part 1 (ISO9001) és a FORD Q1 egész világra érvényes bizonyítványát.

alkatrészek

A Verbis Kft. szűrők teljes választékát kínálja mezőgazdasági- és ipari erőgépekhez, traktorokhoz, könnyű- és nehéz teherautókhoz, ipari szűrőrendszerekhez,  stb. a termékek kiváló minőségéhez képest meglepően kedvező áron.

Az alkatrészkínálat hamarosan kibővült az amerikai FP-DIESEL, MAXIFORCE és az angol KM PRODUCTS motoralkatrész és a spanyol COMFORSA és SANZ főtengelygyártók választékával, szinte tökéletesen lefedve az ipari dízel motorok alkatrészigényét. Az FP-DIESEL, a MAXIFORCE és a KM PRODUCTS termékeit a Verbis Kft elsőként kezdte forgalmazni Magyarországon.

Gyári alkatrészeket is forgalmazunk CUMMINS, ISUZU, DEUTZ, FPT, JOHN DEERE, KUBOTA, MITSUBISHI, PERKINS, YANMAR motorokhoz, de kínálatban szerepelnek a CLARK, DANA-HURTH, SPICER, ZF erőátviteli elemek és alkatrészek is.

Napjainkban már több mint 40 európai, japán, kínai, koreai és amerikai beszállítóval dolgozva a Verbis Kft. gyakorlatilag minden ismert építőipari, ipari, mezőgazdasági erőgéphez, illetve motorhoz kínál raktárkészletről, vagy rövid szállítási határidővel gyári, vagy azzal megegyező minőségű márkás utángyártott alkatrészeket, kiemelve a következő márkákat:

Motorikus alkatrészek:
CASE/IH, CATERPILLAR, CUMMINS, DAVID BROWN, DETROIT DIESEL, DEUTZ, FPT (FIAT-IVECO), FORD-NEW HOLLAND, HATZ, ISUZU, JOHN DEERE, KOMATSU, KUBOTA, LEYLAND, LOMBARDINI, MAN, MERCEDES, MITSUBISHI, MWM, PERKINS, SCANIA, SISU-VALMET, VOLVO, YANMAR
Földmunka-, rakodó- és egyéb építőgép alkatrészek:
AVANT, CASE, CATERPILLAR, DIECI, DOOSAN, FIAT, FORD-NEW HOLLAND, MANITOU, GRADALL, HYUNDAI, JCB, KOMATSU, KUBOTA, MASSEY FERGUSON, POCLAIN, SANY, SAMSUNG, VENIERI, VOLVO stb.
Traktoralkatrészek:
CASE/IH, DAVID BROWN, DEUTZ, FENDT, FIATAGRI, FORD-NEW HOLLAND, JOHN DEERE, MASSEY FERGUSON, RENAULT, ZETOR stb.
Targoncaalkatrészek:
BALCANCAR, CLARK, DAEWOO, FIAT, GEHL, HYSTER, KALMAR, KOMATSU, LINDE, MITSUBISHI, NISSAN, TOYOTA, YALE stb.


VERBIS KFT- GÉPKÍNÁLAT

AVANT TECNO - UNIVERZÁLIS MINIRAKODÓK

A finnországi Tamperében készülő rendkívül sokoldalú Avant kisgépek alkalmasak a legkülönbözőbb szűk terekben - építőiparban, mezőgazdaságban, kert- és parképítésben, illetve fenntartás során - jelentkező feladatok professzionális ellátására, legyen az földmunka, rakodás, vagy akár fűnyírás. A hét különböző méret és teljesítménykategóriában készülő gépek több, mint 200 féle tartozékkal rendelhetők: árokásó- kotró szerelékek, láncos kotrók, különböző méretű és kialakítású kanalak, talajfúrók, útseprűk, fűnyírók, talajmarók, szárzúzók, aprítékolók, rönkmarók, targoncavillák, bontókalapácsok stb.

Avant minirakodók

DIECI TELESZKÓPOS RAKODÓK ÉS ÖNJÁRÓ BETONMIXEREK

Az olasz DIECI ipari és mezőgazdasági felhasználású teleszkópos rakodói és beton mixerei a csúcstechnológiát képviselik. A kisebb gépeket hidrosztatikus hajtóművel, míg a nagyobbakat választhatóan powershift vagy vario rendszerű hidrosztatikus hajtóművel szerelik. Felhasználási területüket tovább szélesítik olyan rendelhető opciók, mint a pótkocsi vonófej, hátsó elektromos és hidraulikus csatlakozók, TLT- hajtás, 3-pont felfüggesztés. A teleszkópos rakodó családnak 58 tagja van, melyek a 2,6–21 t emelőképességű és a 6–25 m emelőmagasságú tartományt fednek le. A DIECI által gyártott önjáró betonkeverő család 4 gépből áll, 2400–7000l –es keverőtérfogatig. Felépítésüket tekintve hajtóművük teljesen hidrosztatikus, kapcsolhatóan 2/4-kerék kormányzásúak, önrakodósak.

DIECI TELESZKÓPOS RAKODÓ

SANY KOTRÓGÉPEK

A kínai nehézipar egyik legsikeresebb képviselője a SANY Heavy Industry Co. Ltd. folyamatosan bővíti az európai piacra szánt kotrógépek családját, melynek tagjai az intelligens vezérlőmoduloknak és a legmodernebb motoroknak köszönhetően az eddiginél is nagyobb teljesítményt nyújtanak takarékosabb üzemanyag fogyasztás és kisebb környezet terhelés mellett. A Sany lánctalpas kotrógépek európai piacra szánt tagjainak részegységei világvezető beszállítóktól származnak, a gépeket Kawasaki főszivattyúval, fordítómotorral, vezérlőtömbbel, és szintén Japánban gyártott KYB lánctalphajtó hidromotorokkal, munkahengerekkel és a legmodernebb vezérlő elektronikával szerelik fel. A világon egyik legfejlettebb, pozitív térfogatáramú hidraulika vezérlőrendszer biztosítja, hogy a főszivattyúból érkező hidraulikus folyadékáram egyenesen arányos a kezelő joystickból érkező vezérlőnyomással, így mindig a valós idejű teljesítmény igényhez igazodik a folyadékáram.

SANY KOTRÓGÉP 5 év garancia

VF VENIERI - KOTRÓ-RAKODÓ ÉS HOMLOKRAKODÓ GÉPEK

Az olasz VF Venieri 1947 óta gyárt földmunkagépeket és azon ritka családi tulajdonú vállalkozások közé tartozik, melyek magas műszaki színvonalú és kiváló minőségű gépeket gyártva sikeresen megőrizték függetlenségüket. A VF Venieri kotró-rakodók a kategória legsokoldalúbb gépei kiemelkedő fordulékonysággal és stabilitással, többnyire csuklótörzsű vázszerkezettel, hidrosztatikus összkerékhajtással és fülke alatt elhelyezett erőteljes motorokkal. A VF Venieri csuklótörzsű homlokrakodók kiemelkedő méret- és teljesítmény választékban készülnek hidrosztatikus összkerékhajtással, hátul elhelyezett motorokkal, „Z” geometriájú homlokrakodó kinematikával.

VENIERI földmunkagép

KATO IMER - MINIKOTRÓK, MINIDÖMPEREK ÉS CSÚSZÓKORMÁNYZÁSÚ RAKODÓK

A japán KATO nehézipari óriás és az olasz Imer Group vegyesvállalata forgalmazza és részben gyártja az európai szánt KATO minikotrókat, minidömpereket és csúszókormányzású kompakt rakodókat KATO IMER márkanéven. Ugyanez a cég felel a legendásan jó minőségű KATO kotrógépek és gumihevederes dömperek európai disztribúciójáért.

ITECO OLLÓS ÉS KAROS EMELŐKOSARAK

Az ITECO gyár az olaszországi Pegognaga-ban helyezkedik el, itt készülnek a vontatható és önjáró ollós emelők és az önjáró teleszkópgémes emelők melyek kialakításánál nagy figyelmet fordítanak a környezetbarát megoldásokra. A cég alapfeladatának tekinti, hogy gépeivel lefedje az ezen a területen jelentkező piaci réseket, valamint a gépeik tulajdonságai egyedivé, kiemelkedővé tegyék azokat.

A kínálat minden gépénél megengedett a teljes kitolás melletti helyzetváltoztatás, melyet a borulás elleni, un. "kátyúvédelemmel" biztosítanak.

Iteco építő gép

JUNTTAN, SANY ÉS ENTECO HIDRAULIKUS CÖLÖPÖZŐ BERENDEZÉSEK

A Junttan a világ egyik elismerten vezető hidraulikus cölöpöző berendezés gyártója széles választékkal mind a vert- mind a fúrt cölöp technológiákhoz. A Sany cölöpfúró berendezések a felső méretkategóriát képviselik kiváló ár-érték aránnyal, míg az Enteco a kis és közepes méretű (20-50 tonna) cölöpfúró berendezésekre szakosodott.

MIKASA TALAJTÖMÖRÍTŐ GÉPEK

A japán Mikasa a világ egyik vezető vibrációs tömörítő gép gyártója, melynek kiváló minőségű termékeit kedvező árszinten kínáljuk. Döngölőbékák négyütemű Honda benzines és Yanmar dízel motorokkal, normál és reverzibilis lapvibrátorok széles méret, tömeg és motorválasztékkal, padkahengerek Yanmar dízel motorokkal.

MIKASA TALAJTÖMÖRÍTŐ gép

AUGER TORQUE HIDRAULIKUS TALAJFÚRÓK ÉS LÁNCOS ÁROKMARÓK

Az angol AUGER TORQUE a lehető legszélesebb választékot kínálja hidraulikus meghajtású fúróhajtóművekből és fúrószárakból mini kotrókhoz, kompakt rakodókhoz, kotró-rakodókhoz, teleszkópos rakodókhoz, kotrógépekhez és önrakodó darus teherautókhoz akár 57 kNm nyomatékkal, 1500 mm-es fúrószár átmérővel is. Láncos árokmaró adaptereket is gyártanak 900-1200 mm ásómélységgel.

Auger torque talajfúró gép

CAMAC ÉPÍTŐIPARI EMELŐBERENDEZÉSEK

A spanyol CAMAC 40 éves gyártói tapasztalattal rendelkezik az építőipar kiegészítő berendezéseinek gyártásában a következő kínálattal: építőipari emelőcsörlők professzionális felhasználásra, létrás cserépfelhordó berendezések, kézi csörlős és motoros homlokzati függőállványok mobil elemekből, fogasléces teher- és személyliftek, valamint oszlopos homlokzati kúszóplatformok fogasléces meghajtással, 3-4 szög keresztmetszetű oszlopokkal.

Camac emelő gép

BETON TROWEL TŰVIBRÁTOROK, VIBRÁCIÓS LEHÚZÓ GERENDÁK, ROTOROS SIMÍTÓK

A belga cég a betontechnológiai gépek széles választékát kínálja, melyekből a Verbis Kft. kínálatában a következők szerepelnek: Tűvibrátorok villanymotoros, pneumatikus, nagyfrekvenciás, fejmotoros stb. kivitelben, motoros simítógerendák különböző gerendaprofilokkal, széles motor és teljesítményválasztékkal. Rotoros, gyalogkíséretű és felülős felületsimító berendezések széles választéka.

BETON TROWEL

OPTIMAL FÖLDLABDÁS FAKIEMELŐK

A Verbis Kft. által képviselt német Optimal a világ vezető gyártója a hidraulikus, földlabdás fakiemelő berendezések területén. A homlokrakodó, illetve kotrógépekre szerelhető berendezések 45 cm-es átmérőtől a 180 cm-es átmérőjű földlabda méretig használhatók, melyekkel akár igen koros fák áttelepítése is megoldható páratlan (több mint 90%-os) túlélési valószínűséggel.

MB CRUSHER POFÁS TÖRŐKANALAK ÉS ROSTAKANALAK

A szintén Verbis Kft. által képviselt, maga nemében páratlan, kotrógépekre szerelhető pofás törőberendezések az olasz MB Crusher szabadalmaztatott gyártmányai, jelenleg már 12 méret, illetve teljesítménykategóriát kínálva akár mágneses vasszeparátorral. A dobrosta elvén működő rostakanalak kínálata jelenleg négytagú.

MB CRUSHER POFÁS TÖRŐKANáL

MANTOVANIBENNE BONTÓESZKÖZÖK

A MANTOVANIBENNE vezető pozíciót vívott ki az európai eszközgyártók között a fejlett technológiai hátteréből fakadó rendkívül magas műszaki színvonalon tervezett és gyártott bontó-, és újrahasznosító berendezéseivel. A központosított folyamatvezérlésű, legmodernebb technológiát felvonultató gyártóüzemből kikerülő különleges igénybevételre szánt bontó- és rakodókanalak, vágó-, őrlő- és roppantó ollók, gyorscsatolók minőségét stb. világszerte elégedett felhasználók ezrei bizonyítják..

MANTOVANIBENNE BONTÓESZKÖZÖK

GARBIN ÁROKMARÓK

Az olasz GARBIN GROUP SRL. a láncos és serleges árokásók rendkívül széles választékát gyártja a kiskertek öntözéstelepítéséhez ajánlott kézimozgatású kisgéptől a 11 tonnás önjáró célgépig. A palettában megtalálhatók a hidraulikus meghajtású (kotrószerelékre, vagy kompakt rakodóra illeszthető) láncos szerelékek, vagy a traktorok három pont felfüggesztésére illeszkedő TLT hajtású társaik csakúgy, mint a gumilánctalpas, önjáró szerkezetek különböző teljesítmény- és méretkategóriákban.

GARBIN ÁROKMARÓK

TABE ÉS ITR-USCO TÖRŐFEJEK

A spanyol TABE bontókalapácsok választéka 12 típusból áll 80 kg és 3300 kg között. Közös jellemzőjük az egyszerű, robusztus kivitel, az egy darabban öntött ház, precíz illesztések és a jó minőségű anyagok használatából is fakadó hosszú élettartam. Az olasz ITR-USCO bontókalapácsok hagyományos kialakításúak, rendkívül széles választékban, kiváló ár-érték aránnyal.

TABE ÉS  ITR-USCO TÖRŐFEJEK

LOTUS ALUMÍNIUM FELHAJTÓRÁMPÁK

Az olasz LOTUS rámpák sajtolt könnyűfém szekciók felhasználásával készülnek melyek kivételes mechanikai szilárdsággal rendelkeznek. Ezeket a speciális ötvözeteket kimondottan high-tech célokra fejlesztették ki. Az összeállítás és a hegesztés speciális berendezésekkel történik, melyek kimondottan a LOTUS rámpákhoz használt alumínium ötvözet kivételes igényeihez lettek kifejlesztve.

FEELER VILLÁSTARGONCÁK

A szerszámgépiparban színvonalas megmunkáló központjairól ismert Feeler tajvani cégcsoport a közelmúltban létesítette kínai targoncagyárát. Az innen kikerülő, korrekt technikai színvonalú targoncák kedvező ár/érték aránnyal rendelkeznek. A FEELER a gázüzemű targoncáiba a legújabb fejlesztésű NISSAN K21 és K25 motorokat építi. A dízel üzemű gépeiben a YANMAR és a PERKINS legkorszerűbb motorjai találhatók. Az elektromos targoncáik energiatakarékos és alacsony karbantartás igényű váltóáramú gépek.

FEELER VILLÁSTARGONCÁK

TSURUMI MERÜLŐSZIVATTYÚK

A TSURUMI szivattyúk a világban mindenhol megtalálhatóak és magas szintű technológiai kialakításukról ismertek. Felhasználási területeik: alagútfúrás, homok- és bentonit szuszpenziók szivattyúzása, vízszintsüllyesztés, szennyvíztisztító technológiák, oxigénbevitel aktíviszapos folyamatokhoz, betonkeverő üzemek vízülepítő tartályai, üledék és fekália kiszivattyúzása, homokfinomítás kvarcit bányákban, nyíltszíni bányaaknák víztelenítése, föld alatti helyiségek elárasztás elleni védelme, hordozójárműre szerelt mobil mosóberendezések és tűzoltóautók vízellátása, fémipari, élelmiszeripari stb.

TSURUMI MERÜLŐSZIVATTYÚK

KOSHIN MOTOROS SZIVATTYÚK

Kiváló minőségű motoros szivattyúk Japánból, kedvező árszinten, Honda, vagy saját Koshin motorokkal. Önfeltöltő öntözőszivattyúk a mezőgazdaság számára 1,5”-4” méretig, 220 - 1800 l/perc szállítással, nagynyomású szivattyúk öntözéshez, tűzoltáshoz max. 7 bar nyomással 1,5”-2” méretig, 400 l/perc szállítással, önfeltöltő félzagyszivattyúk építőipari alkalmazásokhoz 2”-3” méretig, 700-1000 l/perc szállítással és önfeltöltő zagyszivattyúk „Heavy Duty” építőipari alkalmazásokhoz 2”-4” méretig, 600 -2000 l/perc szállítással.

KOSHIN MOTOROS SZIVATTYÚK

BBA DÍZEL- ÉS VILLANYMOTOROS ÖNFELSZÍVÓ SZIVATTYÚK

Havária esetén is hatékonyan bevethető szivattyúk erős zagyok szállítására illetve szennyvízátemelők áthidalására akár nagyobb távolságra is. Belterületen történő alkalmazását hangszigetelt kivitelű változatok teszik lehetővé. A feltöltés nélkül is hatékony önfelszívó képességet külön vákuum szivattyú hozza létre. A szivattyúk kompakt kialakításúak, elektromos és diesel motoros hajtással egyaránt rendelhetők. A szívó és nyomó oldali szállító vezetékek gyorscsatlakozókkal ellátott flexibilis csődarabok összekapcsolásával percek alatt tetszőleges hosszúságúvá alakíthatók.

A márka másik erőssége a talajvízszint süllyesztés, melyet alacsony üzemeltetési költségű dugattyús (PT) szivattyúkkal oldanak meg, melyeket kiváló szívási tulajdonságok, problémamentes szárazon futás és rendkívül hosszú élettartam jellemez.

BBA DÍZEL- ÉS VILLANYMOTOROS ÖNFELSZÍVÓ SZIVATTYÚK

DRAGFLOW AGITÁTOROS SZIVATTYÚK

Mederből történő bányászatra, tavak és csatornák iszapkotrási feladatainak elvégzésére ajánljuk a bontófejjel is felszerelhető nagyteljesítményű Dragflow szivattyúkat. Kotrógépre közvetlenül felszerelhetők, hidraulikus vagy elektromos hajtással is elérhetők. A leülepedett anyagok fellazítása bontófej alkalmazásával tehető hatékonyabbá. Magas agyagtartalom esetén injektorfej és nagynyomású víz alkalmazásával akadályozható meg a szívókosár eltömődése.

A Dragfow választékát az akár rádióvezérlésű komplett kotróhajók, kétéltű univerzális kotrógépek, valamint a szivattyúk meghajtásához gyártott hidraulikus tápegységek és nyomásfokozók teszik teljessé.

DRAGFLOW AGITÁTOROS SZIVATTYÚK

ANT MOTOROS TALICSKÁK

A műszaki és gazdaságossági szempontok alapján a kínai ANT gyártja az egyik legjobban sikerült motoros talicska családot, amely a közelmúltban került az európai piacra. Az erős Honda motor és a nagyméretű kerekek segítségével a talicska - akár egyharmad tonna terheléssel is - megbirkózik a komolyabb akadályokkal és a meredek emelkedőkkel is. A választék a közelmúltban kiegészült gumilánctalpas verziókkal is.

ANT MOTOROS TALICSKÁK

TRIAX BETONACÉL HAJLÍTÓ-VÁGÓ ÉS ZSALUTÁBLA TISZTÍTÓ BERENDEZÉSEK

Az olasz Triax komplett választékot kínál a betonacél megmunkáláshoz hajlító, vágó, és kombinált berendezésekből egészen 60 mm betonacél átmérőig. Legújabb slágertermékük az automata zsalutábla tisztító gép, amivel komoly élőmunka igény váltható ki. A Triax termékeit a fejlett vezérlés, praktikus kialakítás és kedvező ár-érték arány jellemzi.

TRIAX BETONACÉL HAJLÍTÓ-VÁGÓ ÉS ZSALUTÁBLA TISZTÍTÓ BERENDEZÉSEK

GREEN POWER ÁRAMFEJLESZTŐK

Az olasz Green Power kimondottan professzionális felhasználóknak szánja áramfejlesztő berendezéseit, melyeket 1 kVA-től egészen 2200 kVA-ig terjedő választékban gyártja, akár szuper zajcsillapított kivitelben is.

A Green Power generátorok előnye a széles választék és a megbízható minőség mellett a kedvező árszint is.

GREEN POWER ÁRAMFEJLESZTŐK

SIMEX MUNKAESZKÖZÖK

Az olasz SIMEX  kimagaslóan innovatív tartalmú munkaeszközeivel hívja fel magára mind jobban a szakma figyelmét. Főbb termékeik:  aszfaltterítő adapterek kompakt rakodókhoz, önszintező aszfaltmaró kompakt rakodókhoz, kotró-rakodókhoz, homlokrakodókhoz, forgó maródobok kotrógépekhez, törőkanalak kompakt rakodókhoz, tárcsás maróberendezések, hidraulikusan állítható rostakanalak, láncos árokmarók stb.

SIMEX MUNKAESZKÖZÖK

HILLTIP SÓSZÓRÓK ÉS TOLÓLAPOK

A finn Hilltip hightech technológiát használó só/homokszóró eszközei alkalmasak mindenféle síkosságmentesítő anyag kiszórására: só, homok, kőzúzalék, granulátum vagy ezek keveréke. Szerkezeti felépítését polimer tartály és rozsdamentes acél alkatrészek jellemzik. A sószórók vezérlése vezetéknélküli (Bluetooth) megoldás, ami a piacon elérhető legújabb és legfejlettebb technológia. Egy okostelefon segítségével változtatható a kiszórt anyag mennyisége és a szórásszélesség is. Az adapter aktív GPS kapcsolattal rendelkezik folyamatosan érzékelve a jármű sebességét, amihez automatikusan szabályozza a szórótányérra kihordott anyag mennyiségét, így a felületre kiszórt anyag mennyisége egységnyi felületen állandó a sebességtől függetlenül.

HILLTIP SÓSZÓRÓK ÉS TOLÓLAPOK

PFT VAKOLÓGÉPEK, SZÁRAZANYAG SZÁLLÍTÓ ÉS KEVERŐ GÉPEK

A német Knauf PFT vakológépei, szállítószivattyúi és keverői világszerte, így Magyarországon is piacvezetők, minőségük, technikai színvonaluk, megbízhatóságuk legendás. A Verbis Kft.-nél komoly PFT készlettel állunk vásárlóink rendelkezésére vakológépekből, csavarszivattyúkból és kényszerkeverőkből egyaránt.

PFT VAKOLÓGÉPEK, SZÁRAZANYAG SZÁLLÍTÓ ÉS KEVERŐ GÉPEK

BIEMMEDUE MAGASNYOMÁSÚ MOSÓK, HŐLÉGBEFÚVÓK, TAKARÍTÓGÉPEK

A Verbis Kft. 2015 májustól az olasz Biemmedue cégcsoport termékeinek kizárólagos magyarországi forgalmazója. A Biemmedue az egyik vezető márka a magasnyomású mosóberendezések és hőlégbefúvók piacán, de széles választékban gyártanak professzionális ipari porszívókat, páramentesítőket, párásító készülékeket, mobil vízmelegítőket és takarítógépeket is.

BIEMMEDUE MAGASNYOMÁSÚ MOSÓK, HŐLÉGBEFÚVÓK, TAKARÍTÓGÉPEK

GROUNDSMAN GYEPFELSZEDŐ ÉS GYEPKEZELŐ BERENDEZÉSEK

A Groundsman professzionális gyepfelszedő-, szellőztető- és kezelő berendezéseket gyárt, melyeket széles méret- és teljesítmény választékban, kiváló minőségben és korrekt árszinten kínálja az északír gyártó. A fejlett, 3D tervezőprogramoknak és az elkötelezett, innovatív gárdának köszönhetően megannyi műszaki újítás jellemzi a cég termékeit.

GROUNDSMAN GYEPFELSZEDŐ ÉS GYEPKEZELŐ BERENDEZÉSEK

JBM ÁGAPRÍTÓK ÉS TUSKÓMARÓK

A német Müllers & Backhaus 1960 óta gyártja és fejleszti a JBM ágaprító gépeket. Az általuk gyártott gépek a professzionális erdészeti és kommunális aprítékolás alapgépei. A legnagyobb verziók akár 28 cm-es faátmérőig képesek aprítani. Rendelhetőek TLT hajtású függesztett, vontatott, forgóasztalos, dízel motoros vonatott és gumihevederes járószerkezettel is. A széles behúzó hengerek és a nagyméretű etetőgarat miatt a kisebb bokrokat egészben lenyelik. Opcióban rendelhető láncos behúzó a garat aljába, központi zsírzó, zajcsökkentő burkolat és kifúvó, kifúvó-hosszabbító toldat, rosta rendszer, szabványos vonófej stb.

JBM ÁGAPRÍTÓK ÉS TUSKÓMARÓK

CZSCREEN ROSTABERENDEZÉSEK

A cseh CZ SCREEN szortírozó berendezések csekély méreteik miatt egyszerűen szállíthatók közvetlenül a munkaterületre. A vibrációt háromfázisú villanymotoros egységgel biztosítjá, melynek alacsony fogyasztása kedvező üzemeltetési költségeket garantál. A vibráció amplitúdója egyszerűen állítható a rostált anyag igénye szerint, ami optimális teljesítményt biztosít. A nagyméretű rostafelületeknek köszönhetően az eszköz teljesítménye kimagasló. A rostalemezek egyszerűen szerelhetők, az eszközök a vevő által választott lyukméretű rostával kerülnek leszállításra.

CZSCREEN ROSTABERENDEZÉSEK

FERRI HIDRAULIKUS SZÁRZÚZÓK

Az olasz Ferri széles választékban és kiváló minőségben gyárt hidraulikus hajtású szárzúzó adaptereket kotrógépekhez. A választék az 1,5 tonnás minikotróhoz kínált 60 cm munkaszélességű verziótól a 40 cm szárátmérőig használható 30 tonnás kotrógépekhez illeszkedő erdészeti kivitelig terjed.

FERRI HIDRAULIKUS SZÁRZÚZÓK