kezdőoldal oldaltérkép kapcsolat impresszum

 

A Sogefi csoport
A Sogefi csoport az egyik vezető eredeti alkatrész beszállítója a világ nagy autóipari cégeinek. Több mint 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, tervez, fejleszt és gyárt különböző szűrőrendszereket (pl. COOPERS/FIAAM/FRAM) és rugalmas felfüggesztő elemeket, valamint repülésirányítási és motorhűtési rendszerekkel is foglalkozik.
A kutatási területek erősítésével a Sogefi csoport technológiai fejlesztésekkel folyamatosan javítja termékcsoportjait, fejlesztéseivel törekszik az optimális életciklus, a működési hatékonyság, a méret, a tömeg optimalizálás és a környezeti kompatibilitás elérésére. Az elmúlt évek stratégiája által a Sogefi csoport egy nemzetközi vezető vállalat lett az autóipari alkatrészek területén.
A Sogefi S.p.A. partnere a világ nagy autóipari, haszongépjármű és földmozgató berendezés gyártóinak. Ma már a kereskedelmi jelenlétét és súlyát mutatja a 4 kontinens 19 országában, a 44 gyártási helyszín és a 20 értékesítési iroda.
A Sogefi S.p.A., mint anyavállalat 27 működő vállalatból áll, három fő csoport szerint szerveződik: Motor Rendszer Divízió, Felfüggesztési Elemek Divízió és az Értékesítést Követő Divízió.

Sogefi Pro szűrő