kezdőoldal oldaltérkép kapcsolat impresszum

alkatrészek

Alkatrészek építőgépekhez, földmunkagépekhez, targoncákhoz, rakodógépekhez, traktorokhoz és egyéb erőgépekhez

A Verbis Kft. 1998 óta forgalmaz eredeti vagy azzal megegyező minőségű utángyártott alkatrészeket.

A legalább 5000 alkatrészből álló és 80 millió forint értékű raktárkészletet motorikus alkatrészek, gépalkatrészek és szűrők alkotják.

Az Ön által keresett alkatrészeket a lehető legrövidebb időn belül kiajánljuk Önnek versenyképes áron és amennyiben az nincs raktáron, nagyon rövid szállítási határidővel biztosítjuk azt az Ön részére.

ALKATRÉSZ KÍNÁLAT EREDETI ÉS MINŐSÉGI UTÁNGYÁRTOTT MOTORIKUS ALKATRÉSZEK RAKTÁRRÓL VAGY RÖVID SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐVEL!

Napjainkban már több mint 40 európai és amerikai beszállítóval dolgozva a Verbis Kft gyakorlatilag minden ismert építőipari, ipari, mezőgazdasági erőgéphez, illetve motorhoz kínál raktárkészletről, vagy rövid szállítási határidővel gyári, vagy azzal megegyező minőségű márkás utángyártott alkatrészeket.

Kiemelve a következő márkákat:
CASE/IH, CATERPILLAR, CUMMINS, DAVID BROWN, DETROIT DIESEL, DEUTZ, FIAT , FORD-NEW HOLLAND, HATZ, ISUZU, JOHN DEERE, KOMATSU, KUBOTA, LEYLAND, LOMBARDINI, MAN, MERCEDES, MITSUBISHI, MWM, PERKINS, SCANIA, SISU-VALMET, VOLVO, YANMAR.


ALKATRÉSZ KÍNÁLAT EREDETI ÉS MINŐSÉGI UTÁNGYÁRTOTT MOTORIKUS ALKATRÉSZEK RAKTÁRRÓL VAGY RÖVID SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐVEL!

Napjainkban már több mint 40 európai és amerikai beszállítóval dolgozva a Verbis Kft gyakorlatilag minden ismert építőipari, ipari, mezőgazdasági erőgéphez, illetve motorhoz kínál raktárkészletről, vagy rövid szállítási határidővel gyári, vagy azzal megegyező minőségű márkás utángyártott alkatrészeket.

Földmunka-, rakodó- és egyéb építőgép alkatrészek:
CASE, CATERPILLAR, DAEWOO, FIAT , FORD-NEW HOLLAND, GRADALL, HYUNDAI, JCB, KOMATSU, KUBOTA, MASSEY FERGUSON, POCLAIN, SAMSUNG, VENIERI, VOLVO stb.

Traktoralkatrészek:
CASE/IH, DAVID BROWN, DEUTZ, FENDT, FIAT-AGRI, FORD-NEW HOLLAND, JOHN DEERE, MASSEY FERGUSON, RENAULT, ZETOR stb.

Targoncaalkatrészek:
BALCANCAR, CLARK, DAEWOO, FIAT, GEHL, HYSTER, KALMAR, KOMATSU, LINDE, MITSUBISHI, NISSAN, TOYOTA, YALE stb.

Kínálatunk része a legtöbb építőipari gép kopóalkatrésze:
- Alkatrészek lánctalpas járószerkezetekhez (lánckígyó, hajtóművek, hajtó- és feszítőkerekek, görgők, stb)
- Erőátviteli alkatrészek mechanikus, hidrodinamikus és hidrosztatikus hajtásokhoz (Carraro, Dana, Clark, ZF, stb. hidakhoz, Rexroth, Linde, stb. hajtásláncokhoz)
- Hidraulika rendszerek alkatrészeit (szivattyúk, hidromotorok, elosztók, stb. minden ismert márkához)
- Gumilánctalpak, gumiabroncsok.


A Verbis Kft a mezőgazdasági- és ipari erőgépekhez, traktorokhoz szűrők teljes választékát kínálja: motorolaj, levegő, hidraulika, üzemanyag szűrők..

A Verbis Kft, mint a SOGEFI (régen Coopers Fiaam) és a Vapormatic magyarországi disztribútora a szűrők teljes választékát kínálja mezőgazdasági- és ipari erőgépekhez, traktorokhoz, könnyű- és nehéz teherautókhoz, ipari szűrőrendszerekhez, stb. a termékek kiváló minőségéhez képest meglepően kedvező áron.


CÉGÜNK AZ ÁLTALUNK FORGALMAZOTT GÉPEKHEZ NAGY VÁLASZTÉKBAN KÍNÁL KOPÓALKATRÉSZEKET ÉS SZERVÍZANYAGOKAT.

Cégünk az általunk forgalmazott gépekhez nagy választékban kínál kopóalkatrészeket és szervízanyagokat,
pl.: szerszámkészletek, ülések trakorokhoz és minden targoncatípushoz, forgóvillogók és munkalámpák, körmök, hidraulikus gyorscsatlakozók, hidraulika csövek, kenőanyagok, kötőelem készletek (pl.: sasszeg klt., seeger gyűrű klt., zsírzógomb klt...stb.).

szervizanyag

vapormatic


A lézermoduljaink a legkorszerűbb aktív fényszálas technológiát használják, melyek egyre népszerűbbek az ipari és tudományos alkalmazások körében. A fényszálas technológiának köszönhetően az optikai nyaláb biztonságosan és rugalmasan szállítható a felhasználási területre és ott kiválóan fókuszálható. Az aktív fényszálas lézermodulba a teljesítménybecsatolás úgynevezett pumpáló diódákkal történik, ennek a rendszer felépítésnek az előnye a megbízható működés és a hosszú élettartam, valamint a kiemelkedő energiahatékonyság. A lézermodulok 1080nm-es hullámhosszal; 0,5… 1kW-os CW kimeneti optikai teljesítménnyel érhetőek el. Nagyobb teljesítményigény esetén lehetőség van több lézermodul összekapcsolására egy lézerberendezésen belül, ezáltal akár 6kW-os kimeneti fényteljesítmény is elérhető. A lézermodulok vízhűtésűknek köszönhetően kompakt méretűek, amely széleskörű felhasználást tesz lehetővé az ipari vágás és fúrástechnológia, hőkezelés és hegesztés területén.

További információkért lépjen velünk kapcsolatba.